Yükselmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Yükselmek ne anlama gelir?
  2. Cringe oldum ne demek?
  3. Krinç olmak ne demek?
  4. BRUH Kinda Cringe ne demek?
  5. BRUH Moments nedir?
  6. BRUH ne için kullanılır?
  7. CS de GG ne demek?
  8. Whatsapp GG ne demek?
  9. League of Legends Flame ne demek?
  10. Flame ne demek oyun?
  11. Meta ne anlama gelir?

Yükselmek ne anlama gelir?

"Unvan, rütbe vb. ilerlemek."

Cringe oldum ne demek?

İngilizce bir kelime olan cringe Türkçede yaltaklanma ve yalakalık yapmak olarak biliniyor. Yaltaklanma ise bir kişiye hoş görünmek için uygunsuz ve onur dışı tavırlar sergileme olarak karşımıza çıkıyor.

Krinç olmak ne demek?

Söz, Ingilizce bir ifadedir. "Cringe" şeklinde yazılmakta, krinç olarak okunmaktadır. Anlamı şu şekildedir, Oldukça utandırıcı veya anlamsız şekilde davranan bir kimse yerine utanmak ve mahçup olmak anlamına gelmektedir.

BRUH Kinda Cringe ne demek?

(o゜▽゜)o Cevabımız: - Dostum bu saçma. - Abi bu saçma gibi.

BRUH Moments nedir?

Cevap: Bruh moment; çok güçlü bir şekilde şaşırma ya da korkma sonrasında buna tepki olarak kullanılan bir deyiştir.

BRUH ne için kullanılır?

kullanım amacı yaşanan duruma göre bir kaç şekilde farklılık gösterir. genellikle ingilizce brother kısaltması olarak kullanılan bro tabirinin argo olarak kullanımıdır. bro tabiri kardeş ve kardeşim anlamında kullanılıyor. bruh ifadesi ise genelde utanç verici durumlarda kullanılan bir tabirdir. genellikle kendi ...

CS de GG ne demek?

GG bir kısaltma ve açıldığında Good Game anlamına geliyor, Türkçe karşılığı ise Güzel Oyun diyebiliriz. ... Tabii bir de zıt anlamı mevcut; o da BG yani Bad Game, Türkçe karşılığı ile Kötü Oyun. Bunu da, yensek de yenilsek de zevk alamadığımız oyunların ardından dile getiririz.

Whatsapp GG ne demek?

Söz konusu terimin anlamını bilmeyen çok kişi vardır. ... Açılımı “good game” olan GG terimi öğrenilmesi gereken bir oyun mesajlaşma tabiridir. “Good game” teriminin Türkçe karşılığı “iyi oyun” demektir.

League of Legends Flame ne demek?

İngilizcedeki flaming (alevlenmek) kelimesinden gelmekte olan flame, LoL gibi oyunlarda takım arkadaşlarının kötü oyununa sinirlenmek ve öfkelenmek ve mızmızlanmaktır.

Flame ne demek oyun?

Oyunlarda oynarken hepimizin başına bir kere bile olsa gelmiş olan bir olaydır. ... Flame in kelime anlamı Alev ama oyun dünyasında başka bir anlamı daha var. Flame size göre kütü oynadığını düşündüğünüz bir oyuncunun moralini bozma eylemidir. Flame yapan kişilere flamer denir.

Meta ne anlama gelir?

Meta (metâ, çoğulu: emtia), sözcük anlamı olarak ticari amaçla üretilmiş, alınır-satılır mal anlamına gelip Karl Marx'ın kapsamlı çalışması olan Kapital'in başlangıcını oluşturan konudur. ... Marx, bu noktada metanın değişim amacıyla üretilen bir şey olduğunu söyler.