Kent Kart HES kodu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kent Kart HES kodu nasıl yapılır?
  2. Kocaeli Otobüs kartlarına HES kodu nasıl yüklenir?
  3. HES kodu yenileme nasıl yapılır?
  4. Kocaeli Kent Kart ne kadar basıyor?

Kent Kart HES kodu nasıl yapılır?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

Kocaeli Otobüs kartlarına HES kodu nasıl yüklenir?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

HES kodu yenileme nasıl yapılır?

e-Devlet sistemi üzerinden, “HES Kodu Üretme ve Listeleme” seçeneğini seçip “Yeni Hes Kodu” butonuna tıklayarak HES kodunuzu alabilirsiniz. -Belli bir gün sayısını kapsayan kodları alırken uçuş günlerini dikkatlice seçmeniz gerekiyor. Eğer kodunuzun geçerlilik süresi dolmuşsa rezervasyonlarınız onaylanmamaktadır.

Kocaeli Kent Kart ne kadar basıyor?

Ulaşıma yapılan yüzde 16,7 oranında zam ile şehir içi tam bilet 3 TL'den 3,50 TL'ye, Tramvay tam ücreti 2 TL'den 2,5 TL'ye, Deniz ulaşımı ise 3,75 TL'den 4, 25 TL'ye çıkarıldı. Şehir içi öğrenci 1,60 TL'den 1,75 TL'ye, Tramvay öğrenci ücreti 1,25 TL'den 1,50 TL'ye, Deniz ulaşımı öğrenci 2 TL'den 2,25 TL'ye çıkarıldı.