Random ne demek örnekleri?

İçindekiler:

  1. Random ne demek örnekleri?
  2. Random kasmak ne demek?
  3. SJ ne demek Random?
  4. Random gülüş atmak ne demek?
  5. Jsjsjs anlamı ne?
  6. Random Nedir Niçin Kullanılır?
  7. Random kullanmak ne demek?
  8. Random sosyal medyada ne demek?
  9. Mesajlarda Sjsjsjsj ne demek?
  10. Hahaha ne anlama gelir?

Random ne demek örnekleri?

Eğlenceli bir durum veya olay karşısındaklavyede bulunan harflere herhangi bir anlam ifade etmeden rastgele bir şekilde basmaktır. ... Örnek vermek gerekirse, 'afasdsfkgjhgklhfkljfdcjcvrht' şeklinde herhangi harflere basarak bu durumu ifade edebiliriz. Bu duruma da random gülmek, random atmak denir.

Random kasmak ne demek?

Rastgele klavye üzerinde anlam ifade etmeyen kelimeler bir araya getirilerek çok büyük kahkaha anlamına gelen random gülmek gerçekleştirilir. Komik bir duruma ne kadar yüksek ifade verildiğini anlatacak bir terim olarak da öne çıkmaktadır.

SJ ne demek Random?

- Saint-Joseph 'in kısaltması SJ olarak geçer. - S ve J'nin kadim dostluğu hikayesinde kullanılır. - Sosyal medyada komik olmadığını düşündüğünüz ifadelerin altına 'sjsjsjsjsj' randomu atılabiliyor. Veya sadece 'sj' yazabilirsiniz.

Random gülüş atmak ne demek?

Random atmak herhangi bir şeye karşılık olarak gülmeyi ifade eder. Klavyede hangi tuşa bastığınızın önemi olmaksızın rastgele tuşlara arka arkaya basılması ile oluşan ifadenin tamamına random gülüş deniliyor.

Jsjsjs anlamı ne?

hoş geldiniz Bir karşılama cümlesi. Gelen kişi kötü olsa bile söylenir.

Random Nedir Niçin Kullanılır?

Mesajlaşmalarda, herhangi bir konuyu sonlandırabilmek, yazılacak herhangi bir sözün bulunmaması veya kahkaha atılması gereken durumlarda kahkahayı belirtecek rastgele harflerin yan yana sıralanması random olarak kullanılmaktadır.

Random kullanmak ne demek?

Mesajlaşmalarda, herhangi bir konuyu sonlandırabilmek, yazılacak herhangi bir sözün bulunmaması veya kahkaha atılması gereken durumlarda kahkahayı belirtecek rastgele harflerin yan yana sıralanması random olarak kullanılmaktadır.

Random sosyal medyada ne demek?

Son dönemlerde popüler olarak kullanılan “random” kelimesi özellikle sosyal medya üzerinden yoğunlukla kullanılıyor. Random kelimesinin sözlük anlamı rastgele anlamını taşırken bu terim yazılı iletişimde kişilerin rastgele harfleri kullandığı ve güldüğü anlamını taşıyor.

Mesajlarda Sjsjsjsj ne demek?

sjsjjsjs bir gülme şeklidir . Daha çok +14 yaşındaki çocukların kullandığı ve gülme emojisi yerine geçen aslında anlamı olmayan bir sözdür .

Hahaha ne anlama gelir?

hahaha teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı ünlem Hahhah !