Gliserin Nereden satın alınır?

İçindekiler:

  1. Gliserin Nereden satın alınır?
  2. Doğal gliserin nereden alınır?
  3. Gliserin Damlalıklı 2.5 g nasıl kullanılır?
  4. Gliserin ana maddesi nedir?
  5. Evde gliserin yerine ne kullanılır?
  6. Gliserin yüze zarar verir mi?

Gliserin Nereden satın alınır?

Gliserin eczanelerden rahatlıkla bulabileceğiniz bir üründür. Ayrıca internet mağazalarında da bulabilirsiniz. 50cc 7.5TL – 250cc 15TL – 1000cc 40TL gibi markasına göre çeşitli fiyatlarla satılmaktadır.

Doğal gliserin nereden alınır?

Saf ve doğal gliserini ortalama 6-12 TL gibi bir ücret ödeyerek satın alabilirsiniz. Eczanelerde bulamadığınız durumlarda internet alışverişi yaparak, gliserin satışı yapan sanal eczanelerden bu ürünü alabilirsiniz.

Gliserin Damlalıklı 2.5 g nasıl kullanılır?

Damlalıklı oluşu kullanımı kolaylaştırır. ÜRÜN KULLANIMI Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği taktirde: Kulak temizlemede: Kulak içerisine damlalık yarımıyla 2-3 damla SIHHAT GLİSERİN damlatılır. El ve cilt çatlaklarında yeteri kadar gliserin masaj yaparak uygulanır.

Gliserin ana maddesi nedir?

Doğal gliserin, hayvansal veya bitkisel yağların hidrolizinin bir sonucu olarak üretilir. Hidroliz, bir maddenin suya tepki göstermesi ve bunun sonucunda kimyasal bir bağın parçalanmasıdır. Sentetik gliserin, petrol, propilen ve klor içeren kimyasal işlemlerle üretilir.

Evde gliserin yerine ne kullanılır?

Gliserin (Bir fincan suya 2 çay kaşığı kadar) Gliserin yerine bebe yağı da kullanılabilir.

Gliserin yüze zarar verir mi?

Organik olması dolayısıyla gliserinin bilinen herhangi bir zararı veya yan etkisi bulunmuyor. Ancak bu maddenin doğrudan cilde uygulanması, cilt gözeneklerinin tıkanmasına neden olabiliyor.