Getir CEO şu kim?

İçindekiler:

  1. Getir CEO şu kim?
  2. Getir yemek kime ait?
  3. Getir hangi ulkelerde?
  4. Tuncay Tütek kimdir?
  5. Getir ne kazanıyor?

Getir CEO şu kim?

Haberi Getir'in CEO'su Nazım Salur duyurdu.

Getir yemek kime ait?

2015 yılında BiTaksi'nin kurucusu Nazım Salur tarafından hayata geçirilen 'Getir', ortalama 10 dakika içerisinde “en çok ihtiyaç duyulan ürünleri” geniş kurye ağı aracılığı ile 7/24 kullanıcılarına ulaştıran bir mobil ticaret uygulaması. 0 Türkiye sermayesi ile kurulduğu günden bu yana yılda 5 misli büyüme yakaladı.

Getir hangi ulkelerde?

itibarıyla Londra'da, itibariyle Amsterdam'da, 16 Haziran 2021 itibariyle de Berlin'de, 22 Haziran 2021 itibariyle de Paris'te, 15 Ağustos 2021 itibariyle İspanya'da hizmet vermeye başladı ve itibariyle İspanya'da hizmet vermeye başladı.

Tuncay Tütek kimdir?

Tuncay Tütek, 1975 yılında Ankara'da doğdu. ... Procter & Gamble'da 4 yıl süreyle bebek bakım, hijyen ve güzellik bakım kategorilerinin Marka Müdür Yardımcılığı pozisyonunda görev alan Tütek, 2004'te Ankara ve New Jersey'de faaliyet gösterecek T-Kalıp San. Ve Tic. A.S. şirketini kurdu.

Getir ne kazanıyor?

2021 Getir kurye maaşları ortalama lira arasındadır. Bu ücret net maaştır. Getir moto kuryeleri aylık net maaşın yanında 300 lira yemek parası da almaktadır. ... Ayrıca Getir araçlı kurye maaşları da lira ile 5 bin lira arasında değişmektedir.