Axa Sigorta Fransız mı?

İçindekiler:

  1. Axa Sigorta Fransız mı?
  2. Axa Sigorta hangi bankaya ait?
  3. Endoskopi yatarak tedaviye girer mi?
  4. Özel sağlık sigortası estetik ameliyatı karşılıyor mu?
  5. Firuzan işcan kimdir?
  6. Mert ekitmen kimdir?

Axa Sigorta Fransız mı?

AXA S.A., uluslararası Fransız yatırım, emeklilik ve sigorta grubu.

Axa Sigorta hangi bankaya ait?

ZİRAAT BANKASI A.Ş.

Endoskopi yatarak tedaviye girer mi?

24 saati aşmayan ve hastanede yatmanızı gerektirmeyen durumlarda kullanılan teminattır. Doktor muayenesi, röntgen, mr, endoskopi, laboratuvar tetkikleri ve ileri tanı yöntemlerine ait giderler ayakta tedavi kapsamında karşılanır.

Özel sağlık sigortası estetik ameliyatı karşılıyor mu?

Ancak estetik tedavileri ne yazık ki Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamı dışında yer alır. Her türlü estetik ve kozmetik amaçlı girişimler, plastik cerrahi, burun küçültme, yağ aldırma yani kısaca estetik amaçlı olan tüm cerrahi girişimler teminat kapsamı dışındadır.

Firuzan işcan kimdir?

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, Türkiye'nin “En Etkin 50 CMO”su arasına girdi. ... Türkiye'nin en büyük şirketleri üzerinde yapılan araştırmada pazarlama dalında AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan da yer aldı.

Mert ekitmen kimdir?

Mert Ekitmen, AXA Sigorta Hasar ve Tüm Operasyonlardan Sorumlu Başkan ve İcra Kurulu Üyesi olarak görevine başladı. Sigorta sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan Mert Ekitmen, 1 Haziran 2017 itibariyle AXA Sigorta Hasar ve Tüm Operasyonlardan Sorumlu Başkan ve İcra Kurulu Üyesi olarak görevine başladı.