Samsung S5 mi?

İçindekiler:

  1. Samsung S5 mi?
  2. Samsung Galaxy 5 kaç TL?
  3. Samsung Galaxy S5 kac bit?
  4. Samsung Galaxy S5 mini su geçirmez mi?
  5. Samsung Galaxy S 5 su geçiriyor mu?
  6. Samsung Galaxy S5 suya dayanıklı mı?

Samsung S5 mi?

Samsung Galaxy S5, Samsung şirketi tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan Android işletim sistemli bir akıllı telefondur. ... Galaxy S5'te, Galaxy S4'ten farklı olarak sağlık yazılımlarında geliştirmeler yapılmıştır.

Samsung Galaxy 5 kaç TL?

16 GB / Altın - 5 satıcıdan 885,00 TL'den başlayan fiyatlarla.

Samsung Galaxy S5 kac bit?

5.1 inçlik 1920×1080 ekran çözünürlüğü ile tanıtılan Samsung Galaxy S5, suya ve toza karşı dayanıklı. 145 gram ağırlığındaki Samsung Galaxy S5'te dört çekirdekli 2.5GHz işlemci kullanılmış. 16 megapiksel kamera ve 2 GB RAM Samsung'un yeni amiral gemisi telefonunun donanım özellikleri arasında.

Samsung Galaxy S5 mini su geçirmez mi?

Suya ve toza dayanıklı olan Samsung Galaxy S5'in ardından şimdi de Samsung Galaxy S5 mini'nin suya dayanıklı olacağı resmi olarak açıklandı. ... Donanım Günlüğü'nün haberine göre, Galaxy S5'in Samsung Galaxy S5 Mini adıyla anılması beklenen ufak versiyonu da öncülü gibi suya dayanıklı olacak.

Samsung Galaxy S 5 su geçiriyor mu?

Cihaz, suya ve toza dayanıklı IP67 sertifikasına sahip ancak, Galaxy S5 bu özelliği ile hiç test edilmedi ve dayanıklılığı ölçülmedi. Galaxy S5 şuanda piyasada olan suya dayanıklı akıllı telefonlar gibi birkaç metre derinliğe değil sadece bir metreye kadar su derinliğinde 30 dakikaya kadar dayanabiliyor.

Samsung Galaxy S5 suya dayanıklı mı?

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S5, IP67 sertifikasına sahip ve su-toz gibi etkenlere karşı dayanıklı.