Kitapyurdu kac tl kargo bedava?

İçindekiler:

  1. Kitapyurdu kac tl kargo bedava?
  2. Idefix kargo ne kadara bedava?
  3. Dr kaç lira üstü kargo bedava?
  4. Kidega kaç tl üzeri kargo bedava?
  5. Kidega kapıda ödeme var mı?
  6. Kidega ücretli mi?
  7. Idefix sipariş ne zaman gelir?

Kitapyurdu kac tl kargo bedava?

Şu sıralar kitap satış siteleri arasındaki en iyi kargo fiyatları kitapyurdu'nda. Sitenin kargo ücreti; 40 TL'den sonra 2 TL, 75 TL'den sonra ise ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Idefix kargo ne kadara bedava?

Standart Teslimat seçeneğinde 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde yurtiçindeki gönderimler için kargo ücretsizdir. 125 TL altı alışverişleriniz için ise standart kargo ücretimiz 11,90 TL'dir.

Dr kaç lira üstü kargo bedava?

Standart kargo ücreti 7,99 TL'dir. 100 TL üstü siparişlerde ve belirli günlerde yapılan “kargo bedava” kampanyalarında kargo ücreti alınmamaktadır. -Ödeme Seçenekleri alanında kredi kartı-banka kartı, BKM Express, Havale-EFT alternatiflerinden size uygun olan ödeme tipini seçebilirsiniz.

Kidega kaç tl üzeri kargo bedava?

75 TL ve üzeri alışverişlerinize Kidega'da kargo ücreti ödemezsiniz sayın kitapseverler!

Kidega kapıda ödeme var mı?

Son zamanların en popüler online kitap satışı Kidega kitapseverlerin isteklerini geri çevirmeyerek kapıda ödeme kolaylığını sunmuştur. ... 30 tl üzeri ücretsiz kargo kapıda ödeme kitap alışverişinizin yegane firması ile sizlerde bütçelerinizi rahatlatabilirsiniz.

Kidega ücretli mi?

4.4. KİDEGA herhangi bir bildirimde bulunmak zorunda olmaksızın ve tek taraflı olarak Kullanıcı tarafından kullanım hakkı ücretsiz olarak elde edilmiş Kidega erişimini sonradan ücretli hale getirebilir.

Idefix sipariş ne zaman gelir?

idefix'te müşteri memnuniyeti nedeniyle yapılan değişik için ek bir ücret talep edilmez. 3. Ortalama teslim süreleri: Özel Kargo Şirketi'yle tahmini 3-7 gün ve her halükarda 30 günlük yasal süre içerisinde teslimat yapılmaktadır.