Ataşehir Modern kaç TL?

İçindekiler:

  1. Ataşehir Modern kaç TL?
  2. Ataşehir Modern hangi inşaat?
  3. Ataşehir Modern kaç daire?
  4. Ataşehir Modern nerede yapılıyor?
  5. Ataşehir Modern istanbul kaç katlı?
  6. Ataşehir Modern ne zaman teslim?
  7. Ataşehir Modern reklamında oynayan kadın kim?
  8. Ataşehir Modern sahibi kim?
  9. Ataşehir Modern istanbul ne zaman teslim?
  10. Gergul insaat kimin?
  11. Ataşehir reklamında oynayan kim?
  12. Ataşehir modern reklamını kim seslendiriyor?
  13. Abdülkadir Gültekin nereli?
  14. Lens Yapı kimin?
  15. Ataşehir moderni kim yaptı?
  16. Ataşehir modern reklamında oynayan kadın kimdir?
  17. Ataşehir reklamında oynayan kadın kim?
  18. Gergül inşaat Manisa kimin?
  19. Gergul inşaat kimin?
  20. Mert Kutlu kimdir?

Ataşehir Modern kaç TL?

Ataşehir Modern İzmir Fiyat Listesi
Tip:Metrekare:Fiyat:
2+1 Tip 283 m²615.000 TL
2+1 Tip 1 B110 m²615.000 TL
2+1 Tip 1 A113 m²825.000 TL
3+1144 m²1.045.000 TL
2 satır daha

Ataşehir Modern hangi inşaat?

Mavişehir modern 1, mavişehir modern 2, mavişehir modern 3 ve mavişehir modern 4 ile birlikte toplam 973 konut teslimi gerçekleştiren Gergül İnşaat, şimdi de ataşehir modern ile İzmirlinin konut ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor.

Ataşehir Modern kaç daire?

Toplam 2 metrekarede inşa edilerek 3 blokta yükselen Ataşehir Modern projesi (1 metrekarelik satılabilir alanı ile), 979'u konut, 44'ü ticari alan olmak üzere toplam 1023 bağımsız bölümden oluşuyor.

Ataşehir Modern nerede yapılıyor?

Ataşehir / İstanbul Anadolu Yakası Lens Yapı tarafından İstanbul/Ataşehir'de inşa edilen Ataşehir Modern projesinin daire daire fiyatlarını, ödeme seçeneklerini ve planlarını, daire büyüklüklerini, daire tiplerini, daire teslim tarihini, nerede olduğunu haberimizde bulabilirsiniz.

Ataşehir Modern istanbul kaç katlı?

A BLOK: 'ARYA' Ataşehir Modern projesinin en yüksek kulesi A Blok'ta 595 adet konut ve 15 adet ticaret alanı olmak üzere 610 bağımsız bölüm yer alıyor. Yapı inşaat alanı 110 bin 64 metrekare olan A Blok, 5 bodrum katı ve zemin katla birlikte 49 kattan oluşuyor.

Ataşehir Modern ne zaman teslim?

İzmir'in en çok tercih edilen konut üreticisi Gergül İnşaat'ın son projesi olan Ataşehir Modern' de tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 3 ayrı sitede toplam 1094 konuttan oluşan projenin tamamını Aralık 2020′ de teslim edecek olan Gergül İnşaat, tapuları da sahiplerine teslim etmeye başladı. %75'i satılan ...

Ataşehir Modern reklamında oynayan kadın kim?

Ataşehir Modern projesinin reklam filminde Göksel ve Mazhar Alanson rol aldı.

Ataşehir Modern sahibi kim?

Lens Yapı Grup'un Ataşehir'de 979 daireden ve 44 adet ticari alandan oluşan Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı.

Ataşehir Modern istanbul ne zaman teslim?

Projede daireler 36 ay sonra teslim edilecek. 3 blok şeklinde tasarlanan Lens Modern Ataşehir projesinde bloklar 43, 35 ve 25 katlı olarak yükseliyor. projede daire alanları 78 metrekareden başlayıp , 118 metrekareye kadar çıkıyor.

Gergul insaat kimin?

Abdülkadir Gültekin bugün, gayrimenkul sektöründe 22 yılı aşkın deneyimi ile projeler geliştiren Gergül İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Ataşehir reklamında oynayan kim?

Ayşe Arman- Brandium Ataşehir Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu imzasını taşıyan Brandium Ataşehir projesinin reklam yüzü ise gazeteci Ayşe Arman olmuştu.

Ataşehir modern reklamını kim seslendiriyor?

1. Jennifer Lopez - Metropol İstanbul Öncelikle dünyaca ünlü bir yıldızın İstanbul-Ataşehir'de inşa edilen bir konut projesinin reklam yüzü olmasından bahsedelim.

Abdülkadir Gültekin nereli?

Abdülkadir Gültekin kimdir Haberi Nisan 2012'de Milliyet Gazetesi'nde Şeyma Kuvan imzasıyla yayımlanan habere göre; Çok küçük yaşlarda ailesiyle birlikte İzmir'in Karşıyaka ilçesine yerleşen Gültekin, bir gün bu kadar kişiyi ev sahibi yapacağını çocukken de tahmin edebilen bir kişi. Çünkü mesleği aile geleneği olmuş.

Lens Yapı kimin?

Lens Yapı Geliştirme Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaşar Aydın ve Mehmet Gür ortaklığında kuruldu.

Ataşehir moderni kim yaptı?

Lens Yapı Grup'un Ataşehir'de 979 daireden ve 44 adet ticari alandan oluşan Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı.

Ataşehir modern reklamında oynayan kadın kimdir?

Ayşe Arman- Brandium Ataşehir Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu imzasını taşıyan Brandium Ataşehir projesinin reklam yüzü ise gazeteci Ayşe Arman olmuştu.

Ataşehir reklamında oynayan kadın kim?

Pınar Göktaş (22 Haziran 1984; Samsun), Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu.

Gergül inşaat Manisa kimin?

Faaliyetlerine 1991 yılında başlayan firmamız; kurucumuz Abdulkadir Gültekin'in liderliğinde, deneyimli ekibi ile ilk günden beri kalitesinden ödün vermeden gelişimini hızla sürdürmüştür.

Gergul inşaat kimin?

Abdülkadir Gültekin bugün, gayrimenkul sektöründe 22 yılı aşkın deneyimi ile projeler geliştiren Gergül İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Mert Kutlu kimdir?

Mert Kutlu, Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Lens Yapı yönetici ortağıdır. Mert Kutlu 11 Temmuz 1989 İstanbul doğumludur. ... Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, yeni şirketlerinin ilk projesini ise İstanbul Sabiha Gökçe Havalimanı'na 500 metre mesafede olan Lens İstanbul olarak hayata geçirdi.