0850 622 60 60 kimin numarası?

İçindekiler:

  1. 0850 622 60 60 kimin numarası?
  2. Paycell iletişim nedir?
  3. Paycell hazır limit nedir nasıl kullanılır?
  4. Paycell limit nasıl arttırılır?
  5. Paycell Turkcell ne demek?
  6. Paycell iptali nasıl yapılır?
  7. Paycell müşteri hizmetleri nasıl bağlanır?
  8. Paycell nedir ne işe yarar?
  9. Paycell nedir nerelerde kullanılır?
  10. Paycell mesajla nasıl iptal edilir?
  11. Wirecard Paycell nedir?

0850 622 60 60 kimin numarası?

Turkcell müşteri hizmetleri (ki başka art niyetliler) 0850 622 60 60 no.

Paycell iletişim nedir?

Paycell Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0212 243 45 33.

Paycell hazır limit nedir nasıl kullanılır?

Size özel tanımlanmış limitiniz, Paycell'de sizi bekliyor! Paycell Mobil Ödeme yani yeni adıyla Paycell Hazır Limit; anlaşmalı Paycell noktalarında sadece cep telefonu numaranızı kullanarak, kolay ve güvenli ödeme yapmanızı sağlar. Yaptığınız harcamalarınızsa Turkcell faturanıza yansır.

Paycell limit nasıl arttırılır?

Paycell Kart'ının limitini artırmak için Turkcell Mağazaları'ndan kimlik ve adres teyidinde bulunmalısın. Sana en yakın Turkcell Mağazası'nı kimlik, pasaport veya ehliyetin ile adına kayıtlı fatura veya ikametgâh belgen ile ziyaret etmelisin.

Paycell Turkcell ne demek?

Paycell platformu online ve yüz yüze alışverişleri destekleyen kapsayıcı bir ödeme çözümüdür. Cep telefonu numaranız ile kart numaranız ve diğer ödeme yöntemleriniz eşleştirilmektedir.

Paycell iptali nasıl yapılır?

Paycell'in sunduğu ödeme kolaylığı ve diğer birçok hizmetten artık faydalanmak istemiyorsan 0850 622 60 60 Paycell Çağrı Merkezi aracılığıyla Paycell hesabını kapatabilirsin.

Paycell müşteri hizmetleri nasıl bağlanır?

Paycell Kart ile ilgili tüm dilek ve şikayetlerinizi 0850 622 60 60 numaralı müşteri hizmetleri hattından veya Paycell uygulaması içinde Bize Ulaşın bölümünden iletebilirsiniz.

Paycell nedir ne işe yarar?

Paycell Kart anında kullanıma hazır, ön ödemeli bir alışveriş kartıdır. Paycell Kart ile yapılan her 1 TL alışverişe 2 Paycell Puan kazanılır. ... Paycell Kart ile banka ATM'lerinden ve PTTmatiklerden para çekebilir ve yatırabilirsiniz.

Paycell nedir nerelerde kullanılır?

Paycell logosunu gördüğün anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde kullanabilirsin. Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.

Paycell mesajla nasıl iptal edilir?

İm/o5bg2 Paycell ile ilgili bilgilendirmeleri almak istemiyorsanız 2255'e iziniptal yazıp ücretsiz gönderin.

Wirecard Paycell nedir?

Masterpass, BKM Express, Mobil Express, PayCell, Assecco gibi kart saklama platformlarının hepsine entegre olan tek Ödeme kuruluşu olan Wirecard; aynı anda Mobil Ödeme ( Operatör faturasından tahsilat), Elektronik Para ve Sanal POS ile kartlı ödeme sistemlerini bir arada sunan Türkiye'deki tek şirkettir.