Kitapyurdu ne kadara kargo bedava?

İçindekiler:

  1. Kitapyurdu ne kadara kargo bedava?
  2. Dr kaç tl'ye kargo bedava?
  3. Kitapyurdu kargo bedava nasıl yapılır?
  4. Babil kitap kaç TL üzeri kargo bedava?
  5. KitapSeç kaç tl üzeri kargo bedava?
  6. Idefix kargo bedava mı?
  7. Babil kargo ücreti ne kadar?
  8. BKM kitap kargo ücretsiz mi?
  9. BKM kitap kaç günde kargo gelir?
  10. Kitapseç ücretli mi?

Kitapyurdu ne kadara kargo bedava?

Şu sıralar kitap satış siteleri arasındaki en iyi kargo fiyatları kitapyurdu'nda. Sitenin kargo ücreti; 40 TL'den sonra 2 TL, 75 TL'den sonra ise ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Dr kaç tl'ye kargo bedava?

Standart kargo ücreti 7,99 TL'dir. 100 TL üstü siparişlerde ve belirli günlerde yapılan “kargo bedava” kampanyalarında kargo ücreti alınmamaktadır.

Kitapyurdu kargo bedava nasıl yapılır?

Ücretsiz kargo limiti ve kargo kampanyaları nelerdir?
  1. Kitapyurdu'nda ücretsiz kargo kampayasından bağımsız olarak bir çok durumda da kargo ücreti ödemezsiniz.
  2. Siparişinizi oluştururken Kargo Metodu adımında seçebileceğiniz Teslim Noktalarımızda her durumda Kargo Bedava olmaktadır.
Daha fazla öğe...

Babil kitap kaç TL üzeri kargo bedava?

Babil.com'da yer alan kargo ücretlerini sipariş adımından görüntüleyebilirsiniz. 150 TL ve üzeri tüm alışverişlerde kargo ücretsizdir.

KitapSeç kaç tl üzeri kargo bedava?

Özellikle sınava hazırlanan öğrenciler için bolca avantajı bulunan KitapSeç, birçok eğitim kitaplarını bünyesinde bulunduruyor. Bununla birlikte okuma kitaplarını ve kırtasiye ürünlerine de ulaşabileceğiniz bir site. 75 TL ve üstü alışverişlerinizde kargo ücreti ödememenizin yanında seçili ürünlerde de kargo bedava.

Idefix kargo bedava mı?

Standart Teslimat seçeneğinde 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde yurtiçindeki gönderimler için kargo ücretsizdir. ... Belirli dönemlerde gerçekleştirilen "kargo bedava" kampanyaları sadece Standart Teslimat seçeneğinde geçerlidir.

Babil kargo ücreti ne kadar?

Babil.com'da yer alan kargo ücretlerini sipariş adımından görüntüleyebilirsiniz. 150 TL ve üzeri tüm alışverişlerde kargo ücretsizdir. “Devam et” butonuna tıklayarak alışverişinizdeki son aşama olan ödeme ve onay sayfasına ulaşabilirsiniz.

BKM kitap kargo ücretsiz mi?

Ücretsiz kargo seçeneğini 30 TL ve üzeri siparişlerinizde kullanabilmektesiniz ve aynı zamanda ödeme sayfasına gelene kadar kargo ücreti siparişinizde görünmekte olup ödemenizi tamamlamadan önce ücretsiz olduğu bilgisi ekranınıza gelecektir.

BKM kitap kaç günde kargo gelir?

Siparişleriniz, banka onayı alındıktan veya sipariş onaylandıktan sonra, stoklarımızda mevcut ise en geç 3 iş günü içerisinde gönderimi sağlanacaktır. Mevcut değil ise ortak çalıştığımız tedarikçi firma veya yayınevlerinden temin edilip gönderim sağlanacaktır. Teslimat adresinin B.K.M.

Kitapseç ücretli mi?

Üyelik ücretli mi? Sitemizde üyelik ücreti talep edilmemektedir. Sitemize ücretsiz üye olarak, ilgi alanınızdaki ürünler ile ilgili yeniliklerden ve kampanyalardan haberdar edilirsiniz.