Sabiha Gökçen Havalimanından Marmaraya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçen Havalimanından Marmaraya nasıl gidilir?
  2. Avrupa Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havaalanı'na nasıl gidilir?
  3. Sabiha Gökçen Havalimanından Metrobüse Nasıl Gidilir?
  4. Sabiha Gökçenden Marmaray var mi?
  5. Sabihadan metroya nasıl gidilir?
  6. Sabiha Gökçen'den Büyükçekmeceye nasıl gidilir?
  7. Sabiha Gökçen Bursa otobüsleri nereden kalkıyor?
  8. Sabiha Gökçen Kadıköy Taksi ne kadar tutar?
  9. Sabiha Gökçen Marmaray hangi durak?
  10. Esenlerden Sabiha Gökçen Havalimanına nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanından Marmaraya nasıl gidilir?

Sabiha GökçenMarmaray Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Marmaray'a en ucuz şekilde ulaşmak için kullanmanız gereken ulaşım yöntemi İETT otobüsüdür. Doğru İETT otobüsüne binerseniz, oldukça ucuza tren istasyonuna varabilirsiniz. Sabiha Gökçen Havalimanı'na en yakın Marmaray istasyonu, Pendik YHT İstasyonu'dur.

Avrupa Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havaalanı'na nasıl gidilir?

Avrupa Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek için öncelikle size en yakın yerden metrobüse binmelisiniz. Anadolu yakasına geçtikten sonra Uzunçayır metrobüs durağında inip, Ünalan durağından metroya binin. Daha sonra Kartal durağında KM22 no'lu belediye otobüsüne binerek Sabiha Gökçen'e ulaşabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanından Metrobüse Nasıl Gidilir?

Metrobüsten Uzunçayır Metrobüs Durağı'nda inin. "Uzunçayır Metrobüs Otobüs Durağı"na yürüyün. 16S Hatlı otobüse binin. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda (son durak) inin. Metrobüsten sonraki tahmini varış süresi 70-80 dk.

Sabiha Gökçenden Marmaray var mi?

Marmaray+Metro Avrupa Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelebilmek için size en yakın Marmaray durağından Marmaray'a binmelisiniz. Anadolu yakasına geçtikten sonra Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında inip, buradan metroya binip Kartal durağında ineceksiniz.

Sabihadan metroya nasıl gidilir?

Metroyla havalimanına ulaşabilmek için de Tavşantepe-Kadıköy Metro hattının Soğanlık durağında inmeniz ve 16S ya da E-10 otobüslerinden birine binmeniz gerekiyor. Metro Kartal'dan Tavşantepe'ye kadar uzatıldığından, metrodan Pendik durağında inip taksiyle hava limanına daha kolay ulaşabilirsiniz.

Sabiha Gökçen'den Büyükçekmeceye nasıl gidilir?

Beylikdüzü'nden Sabiha Gökçen Havalimanına gitmek için Önce Beylikdüzü 'nden metrobüse binip Uzunçayır'a git. Uzunçayır dan E-10 geçiyor ona bin. E10 Sabiha gökçene gidiyor.

Sabiha Gökçen Bursa otobüsleri nereden kalkıyor?

Burulaş Otobüsleri Sarı renkli olup, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hareket noktası terminal binası gelen yolcu katı çıkışının hemne karşısındadr. Gelen Yolcu Çıkış Kapısının karşısında BBBUS Bursa Burulaş Otobüslerinin Bilet satış Ofisini Görebilirsiniz.

Sabiha Gökçen Kadıköy Taksi ne kadar tutar?

Sabiha Gökçen Havaalanı Kadıköy iskelesi İstanbul için güncel (2019) taksimetre açılış ücreti 5 TRY olup kilometre başına tarife 3.1 TRY 'dir.

Sabiha Gökçen Marmaray hangi durak?

Marmaray sabiha gökçen havalimanı'na ulaşmak için alternatif yöntemlerden bir diğeridir. Size en yakın Marmaray durağından Marmaray'a binmelisiniz. Anadolu Yakası'na geçtikten sonra Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında inebilirsiniz. Sabiha Gökçen'e en yakın marmaray durağı Ayrılık Çeşmesi durağıdır.

Esenlerden Sabiha Gökçen Havalimanına nasıl gidilir?

Şüphesiz ki Esenler Otogarı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmenin kolay yolu taksi kullanmak. Esenler Otogarı'ndan kalkan taksilerle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ortalama 70 – 80 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz. Ancak, yolculuk için 1 TL civarında bir parayı gözden çıkarmanız gerekiyor.