Doğancan Özadlı kim?

İçindekiler:

  1. Doğancan Özadlı kim?
  2. Doğancan Radyo Vivadan ayrıldı mı?
  3. Doğancan Özadlı hangi radyoya geçti?
  4. Doğancan Özadlı hangi kanalda?
  5. Doğancan Özadlı aslen nereli?
  6. Süper FM sahibi kim?
  7. Süper FM frekansı kaç?
  8. Radyocu Duygu Atakan Kimdir?
  9. Süper FM binası nerede?
  10. Radyo Viva nerede?
  11. Istanbul Süper FM frekansı kaç?
  12. Radyocu Cem Arslan Best FM den ayrıldı mı?
  13. Cem Arslan Best FM den ayrıldı mı?
  14. Duygu Atakan kaç yasinda?
  15. Duygu Özkan kimdir?
  16. Süper FM istanbul nerede?
  17. Duygu Atakan Kimdir?

Doğancan Özadlı kim?

tarihinde dünyaya gelen Doğancan Özadlı, şimdilerde 29.yaşına girmiş bulunuyor. İstanbul'da doğan ünlü radyocunun aslen Karslı olduğu da hakkında bilinen bilgiler arasında yer alıyor.

Doğancan Radyo Vivadan ayrıldı mı?

Radyo Viv'da Tüm Programcıların Görevine Son Verildi. Ünlü radyocuların programlarına son verilme sebebi ise Ekonomik sıkıntılar olarak gösterildi.Doğancan Özadlı 1 ocak tarihine kadar programına devam edecek Füsun Tuncer Ve Didem Dede Ersoy ise yayına çıkmayacaklar.

Doğancan Özadlı hangi radyoya geçti?

Süper FM'de hafta içi her gün 07.00-10.00 saatleri arasında yayındasınız.

Doğancan Özadlı hangi kanalda?

İşt Doğancan Özadlı'nın Yeni Radyosu... Radyo Viva'da Uzun Yıllar Program Yapan Başarılı Programcı Doğancan Özadlı 2020 yılı İtibariyle Süper FM'de Yayınlarına Devam Edecek. Sevilen Programcı 2020 Yılında İlk Programıyla Süper FM'de Sevenleriyle Buluşacak.

Doğancan Özadlı aslen nereli?

tarihinde dünyaya gelen Doğancan Özadlı aslen Karslıdır. İstanbul'da yaşayıp büyüyen Doğancan Özadlı Radyo Viva'da program sunmaktadır. Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde tamamlamıştır. Doğancan Özadlı boyu 1.80 kilosu ise 65'dir.

Süper FM sahibi kim?

Super FM
Süper FM
Kuruluş28 Ağustos 1992
SahibiCem Uzan (1992-2004) TMSF (2004-2005) Canwest Grubu (2005-2009) Karnaval Media Group (2009-günümüz)
FormatıTürkçe pop
DilTürkçe
27 satır daha

Süper FM frekansı kaç?

Süper FM Dinle | 90.8 Radyo Süper FM Canlı Dinle.

Radyocu Duygu Atakan Kimdir?

Duygu Atakan, evlenmeden önceki adıyla Duygu Özkan, tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara Büyük Kolej'de okuyan Atakan, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden mezun oldu. Atakan bu yıllarda hem tiyatro ile ilgilendi hemde voleybol oynadı.

Süper FM binası nerede?

Süper FM, radyolar, Büyükdere Cad., İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.

Radyo Viva nerede?

Radyo Viva, 12 Haziran 1999'da yayına başlayan ulusal radyo istasyonu. Türkçe Pop ve fantezi müzik tarzında yayın yapmaktadır. İstanbul'dan 90.0 FM frekansından "Türkçe müziğin keyfi" sloganıyla yayın yapan radyo kanalıdır.

Istanbul Süper FM frekansı kaç?

Super FM
Süper FM
90.8İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Kocaeli, Kütahya
91.0 91.8 92.0 92.3 93.0 93.2 93.3 93.4 94.2 94.5 96.2Zonguldak Tekirdağ Adana Göcek Marmaris Fethiye Çeşme Konya Antalya Malatya Kayseri
96.3Düzce, Samsun
97.3 97.5Mersin Diyarbakır
27 satır daha

Radyocu Cem Arslan Best FM den ayrıldı mı?

Radyocu Cem Arslan, 17 yıldır çalıştığı Best FM'den ayrıldı: Ben 27 yıldır konuşuyorum; susmak için değil, konuşmak için varım. ... Haberi sosyal medya hesabından duyuran Arslan, paylaşımına şu notu düştü: “Yönetim kuruluna aldıkları yeni kararlarda başarılar dilerim.

Cem Arslan Best FM den ayrıldı mı?

Cem Arslan sosyal medya hesabından "Yönetim kuruluna aldıkları yeni kararlarda başarılar dilerim. ... "Best FM olarak 17 yıldır Cem Arslan'la sürdürdüğümüz birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunmaktayız. Kendisine şimdiye kadar yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Duygu Atakan kaç yasinda?

Duygu Atakan 1979 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Büyük Kolej'de ortaokul ve lise eğitimini tamamlayan Atakan, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü bitirdi.

Duygu Özkan kimdir?

Duygu Özkan, soğuk bir kış gününde Ankara'da dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara Büyük Kolej'de tamamladı! Bu arada aynı yıllarda hem voleybol oynadı hem de tiyatro sahnesinin tozunu yuttu. Tam voleybol lisansını alacaktı ki tiyatro sevdası ağır bastı sahneye çıktı.

Süper FM istanbul nerede?

Süper FM, radyolar, Büyükdere Cad., İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.

Duygu Atakan Kimdir?

Duygu Atakan, evlenmeden önceki adıyla Duygu Özkan, tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara Büyük Kolej'de okuyan Atakan, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden mezun oldu. Atakan bu yıllarda hem tiyatro ile ilgilendi hemde voleybol oynadı.