Alcatel Cep Telefonları kaç para?

İçindekiler:

  1. Alcatel Cep Telefonları kaç para?
  2. Alcatel 3088 nasıl?
  3. Alcatel Fransız mı?
  4. Energizer Telefon hangi ülkenin?
  5. Alcatel TCL aynı mı?
  6. Alcatel hisse kimin?

Alcatel Cep Telefonları kaç para?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 32 Alcatel Cep Telefonları modeli içerisinde en ucuz Alcatel Cep Telefonları fiyatı 499.99 TL iken, en yüksek Alcatel Cep Telefonları fiyatı 2126.87 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Alcatel 3088 nasıl?

Malzeme kalitesi gayet iyi. Mobil internet, gps, wifi komple kapalı, sadece konuşma amaçlı iken pil 1 hafta gidiyor. Tuşları kullanışlı, dokunma hissi iyi. Fontu bir tık büyültülebiliyor (ayarlar/cihaz/erişilebilirlik) ama yakını iyi göremeyenler için pek yeterli değil. Zil ve konuşma sesi iyi.

Alcatel Fransız mı?

Alcatel-Lucent, Merkezi Fransa'nın Boulogne-Billancourt şehrinde bulunan bir Fransız küresel telekomünikasyon ekipmanları şirketidir. Ocak 2016 itibarıyla şirket, Nokia'nın bir parçasıdır.

Energizer Telefon hangi ülkenin?

Günümüzün önemli pil üreticilerinden olan ABD merkezli bir Energizer, 26 yeni akıllı telefon modeli ile karşımıza çıkacağını duyurdu. Geçtiğimiz yıllarda akıllı telefon üretmeye başlaması ile tüm teknoloji dünyasını şaşırtan Energizer, Mobil Dünya Kongresi 2019'da 26 yeni model tanıtacağını duyurdu.

Alcatel TCL aynı mı?

TCL'in bir markası Alcatel'den de bahsedebilirim. TCL 2004 yılında Alcatel Lucent'ten mobil tarafı satın aldığında açıkçası yeni marka yatırımından ziyade lisanslamaya gitti. Biz aslında Alcatel markasının lisansının sahibiyiz.

Alcatel hisse kimin?

Günlük
Şirket İsmiALCATEL LUCENT TELETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.
Genel MüdürERIC JEAN- EDOUARD DECOURCHELL
Yönetim Kurulu ÜyeleriERIC JEAN- EDOUARD DECOURCHELLE;JEAN-LUC KHAYAT;DENİZ UNAT;DEĞERHAN USLUEL;AGAH UĞUR;ÖZGÜR DENİZ ERZİNCAN;
İşçi Sendika
İşveren Sendika
11 satır daha