Vodafone telefonumda kaç TL var?

İçindekiler:

  1. Vodafone telefonumda kaç TL var?
  2. Kaç kontörüm var?
  3. Vodafone paketi nasıl öğrenilir?
  4. Telefonumda kaç tl var turkcell?
  5. Kaç kontörüm var turkcell?
  6. Turkcell kalan TL'yi nasıl öğrenebilirim?
  7. Turkcell en az kaç TL yüklenir 2021?
  8. Vodafone paket ne zaman bitecek?
  9. Vodafone taahhüt süresini nasıl öğrenebilirim?

Vodafone telefonumda kaç TL var?

Telefonunuzdan *7000# tuşlayarak arama tuşuna basarak menüdeki işlem adımlarını takip etmeniz yeterli.

Kaç kontörüm var?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Vodafone paketi nasıl öğrenilir?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Telefonumda kaç tl var turkcell?

Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Kaç kontörüm var turkcell?

Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Turkcell kalan TL'yi nasıl öğrenebilirim?

Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketinizdeki kalan kullanımınızı görebilirsiniz. Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Turkcell en az kaç TL yüklenir 2021?

2021 yılı itibari ile Turkcell en az tl yükleme limiti 35 TL olarak belirlenmiştir. Turkcell mağazalarından, Dijital Operatör ve Müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı yada banka kartı ile en az 35 TL yükleme yapabilirsiniz. Hattınıza 35 TL aşağı yükleme yapmanız mümkün değilidir.

Vodafone paket ne zaman bitecek?

Fatura kesim tarihi ile birlikte paketleri de yenileniyor. Vodafone firması faturalı hat müşterilerinin fatura kesimleri her ayın 16'sında yapılır ve paketleri yenilenir.

Vodafone taahhüt süresini nasıl öğrenebilirim?

Vodafone faturalı hat sahipleri taahhüt sorgulama işlemini için dilerlerse Vodafone taahhüt sorgulama kodu numarasını kullanabilir. Kaç ay taahhüt kaldığını sorgulamak için Telefonunuzdan *7000# tuşlayarak arama tuşuna basmanız yeterlidir.