Ocean Plus neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Ocean Plus neye iyi gelir?
  2. Ocean balık yağı şurup nasıl kullanılır?
  3. Omega-3 hapı yutulur mu?
  4. Ocean Plus Omega-3 ne için kullanılır?
  5. Ocean balık yağı Şurubu nasıl saklanır?
  6. Omega 3 hangi vitaminle alınmalı?
  7. Ocean balık yağı günde kaç tane alınmalı?
  8. Omega 3 sürekli kullanılır mı?

Ocean Plus neye iyi gelir?

Ocean Plus 1200 mg Saf Balık Yağı; içeriğindeki Omega-3 asitleri ile sizi gün boyu zinde tutarken, çeşitli hastalıklara karşı koruyucu etkisi olan (kalp-damar hastalıkları,yüksek tansiyon,yüksek kolesterol ve trigliserid seviyeleri) ve diyetinizde eksik kalan besin bileşenlerini tamamlamanıza yardımcı oluyor.

Ocean balık yağı şurup nasıl kullanılır?

Ocean balık yağı şurubu 1 yaş ve üzeri çocuklarda günde 1 tatlı kaşığı (5 ml) kullanılması tavsiye edilmektedir. 5 yaş ve üstü çocuklarda gelişim problemi var ise 2 tatlı kaşığı (10 ml) kullanılması tavsiye edilir.

Omega-3 hapı yutulur mu?

Omega-3 hapı tok karnına, sabah ya da akşam tüketilmesi gerekir. Burada önemli iki nokta şu ki, piyasada bulunan omega-3 ilaçlarının, DHA ve EPA içerikleri farklı miktarda olabiliyor.

Ocean Plus Omega-3 ne için kullanılır?

- Omega-3 asidi kan bulunan trigliserit seviyesini önemli ölçüde azaltmaktadır. - Omega 3 yağ asidi kişileri kanser riskine karşı korur. Özellikle kadınlarda daha sık karşılaşılan meme kanserine karşı koruyucu bir etkiye sahiptir. - Karaciğer yağlanmasına karşı koruyucudur.

Ocean balık yağı Şurubu nasıl saklanır?

Sıvı balık yağları güneş görmeyen bir yerde, kapağı kapalı, serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmelidir. Bu şekilde muhafaza edildiğinde son kullanım tarihine kadar bozulma riski yoktur.

Omega 3 hangi vitaminle alınmalı?

Yetişkin dozu (toplam 1000 mg EPA+DHA) olan omega 3 ile birlikte 1000 ünite (25 mcg) D vitaminini beraber sunan bir ürün kullanmanız sağlığınızı korumada çok etkili olacaktır.

Ocean balık yağı günde kaç tane alınmalı?

– Tavsiye edilen en düşük doz: Günde 500 mg. – İdeal doz: Günde minimum 1000 mg. – Omega-3 eksikliği durumunda: Günde 2000 mg. ya da daha fazla.

Omega 3 sürekli kullanılır mı?

Omega 3 yağ asitleri ve ayrıca D vitamini de içeren balık yağı takviyeleri hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından kullanılmaktadır. Normal şartlarda sağlıklı beslenme ilkelerine göre omega 3 yağ asitlerinin vücuda yeterli miktarda alınabilmesi için haftada 2-3 gün balık tüketimi önerilir.