Lucy 2 var mı?

İçindekiler:

  1. Lucy 2 var mı?
  2. Lucy 2 konusu ne?
  3. Lucy bilim kurgu mu?
  4. CPH4 ne işe yarar?
  5. Lucy filmin sonunda ne oluyor?
  6. Lucy filmindeki madde nedir?

Lucy 2 var mı?

Lucy 2 - film 2022 - Beyazperde.com.

Lucy 2 konusu ne?

Film, Tayvan'da bir öğrenci olan ve erkek arkadaşı yüzünden Koreli bir uyuşturucu lordu için uyuşturucu katili olarak çalışmaya başlayan Johansson's Lucy'nin etrafında dönüyor. Kaçırıldı ve içine zorla ameliyatla bir torba uyuşturucu yerleştirildi.

Lucy bilim kurgu mu?

Lucy Luc Besson'un yönettiği 2014 yapımı Fransız bilimkurgu filmidir.

CPH4 ne işe yarar?

Bu aslında CPH4 adı verilen ve henüz deneysel aşamada olan bir kimyasaldır. Kanında CPH4 dolaşan Lucy, birdenbire olağanüstü yeteneklere sahip olur: Algıları müthiş açılır, düşünce okumaya, insanları yönlendirmeye, nesnelere hükmetmeye başlar. Beyninin %10'undan yavaş yavaş çok daha fazlasını kullanmaya başlayacaktır.

Lucy filmin sonunda ne oluyor?

Lucy adlı karakterin bağırsaklarına konulan madde, aldığı darbeler sonucu kanına karışır ve bundan sonra Lucy beynini daha fazla kullanmaya başlar. ... Sonunda beyin kullanma kapasitesi %100'e ulaşır ve Lucy'in bedeni kaybolur.

Lucy filmindeki madde nedir?

Filmin konusuna kısaca bir bakarsak; Tayvan'da yaşayan Lucy (Scarlett Johansson) erkek arkadaşının kazığı sonucu Tayvan uyuşturucu mafyasının eline düşer. Asyalı mafya grubu Lucy'nin karın boşluğuna ufak bir operasyonla, CPH4 adlı sentetik uyuşturucu dolu bir paket yerleştirirler.