Elif Şafak Mahrem ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Elif Şafak Mahrem ne anlatıyor?
  2. Zümrüt Apartmanı ne yazıyor?
  3. Pinhan kimin eseridir?
  4. Abdullah Şevki nereli?
  5. Abdullah Şevki tutuklu mu?
  6. Sevgili Arsız Ölüm hangi dönem?
  7. Sevgili Arsız Ölüm ne zaman yazıldı?
  8. Cevdet Bey ve Oğulları neyi anlatıyor?
  9. Cevdet Bey ve Oğulları türü nedir?

Elif Şafak Mahrem ne anlatıyor?

Elif Şafak'ın 2000 yılında yayımlanan ve yayımlandığı günden itibaren edebiyatımızın en beğenilen kitaplarından biri olan Mahrem, toplumsal olarak dışlanmış bir genç kadının travmalarla yüklü hayatını ve ruh durumunu anlatır. Mahrem'de kendini hep kıyıda, hep göz hapsinde hisseden bir genç kadınla tanışırız.

Zümrüt Apartmanı ne yazıyor?

Peki olay olan kitap Zümrüt Apartmanı'nın içinde ne yazıyor? Kitap 2013 yılında yazılmış o tarihten beri satışta. Kurgu Yayınevi tarafından basılan kitapta çok çirkin, iğrenç ve mide bulandırıcı ağır pedofil ifadeler yer alıyor. İnfial yaratan kısımda bir adamın küçük bir çocuğa uyguladığı cinsel istismar anlatılıyor.

Pinhan kimin eseridir?

Elif Şafak Pinhan/Yazarları

Abdullah Şevki nereli?

İstanbul, Türkiye Abdullah Şevki/Doğum yeri

Abdullah Şevki tutuklu mu?

DUVAR - 'Çocuğa cinsel istismar' içeren ifadelerin bulunduğu iddia edilen 'Zümrüt Apartmanı' adlı kitabın yazarı Abdullah Şevki 'müstehcenlik' suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrol hükümleri uygulanarak serberst bırakıldı.

Sevgili Arsız Ölüm hangi dönem?

modern bir hicivname olan Yüz:1981 adlı eseriyle; 1950-80 arası dönemi büyülü-gerçekçi bir perspektiften değerlendiren Latife Tekin'in Sevgili Arsız Ölüm adlı eseri bu bağlamda değerlendirilebilir.

Sevgili Arsız Ölüm ne zaman yazıldı?

1957 yılında Kayseri'nin Bünyan kasabasına bağlı Karacefenk köyünde doğan ve 1966 yılında İstanbul'a gelen yazarın yaşamından doğan Sevgili Arsız Ölüm'ün ilk yayım tarihi 1983. Roman, Türk edebiyatının Büyülü Gerçekçilik akımının ilk örneklerinden biri olarak kabul ediliyor.

Cevdet Bey ve Oğulları neyi anlatıyor?

Cevdet Bey ve Oğulları, Orhan Pamuk'un 1982 yılında yayımlanan, bir tüccar ailesinin 1905'ten 1970'e kadar yaşadıklarını ve bu hikâye etrafında Türkiye Cumhuriyeti'nin toplumsal, ekonomik ve kültürel tarihinin de anlatıldığı ilk romanıdır.

Cevdet Bey ve Oğulları türü nedir?

Kurgu Cevdet Bey ve Oğulları/Türler