Istanbul Ümraniye hangi yakada?

İçindekiler:

  1. Istanbul Ümraniye hangi yakada?
  2. Istanbul Ümraniye hangi semte yakın?
  3. Istanbul Ümraniye nereye bağlı?
  4. Pendik Anadolu mu Avrupa mı?
  5. İstanbul şişli hangi tarafta?
  6. İstanbul Dudullu hangi semtte?
  7. İstanbul Ümraniye hangi havaalanına yakın?
  8. Pendik hangi taraf?
  9. Beşiktaş Avrupa mı anadolu mu?
  10. Okmeydanı Avrupa mı anadolu mu?
  11. Osmanbey Istanbul Hangi yaka?
  12. Metro ile Dudullu otogara nasıl gidilir?
  13. Gebze Dudulu arası kaç km?

Istanbul Ümraniye hangi yakada?

İstanbul'un Anadolu yakasındadır. Kuzeyinde Beykoz, kuzeydoğusunda Şile, doğusunda Kartal ve Sultanbeyli, güneyinde Kadıköy, batısında Üsküdar ilçeleriyle çevrilidir. Ümraniye İstanbul' un en hızlı kentleşen ve nüfusu hızla artan; köy ve yöre geleneklerinin de aynen muhafaza edildiği bir kentleşme örneğidir.

Istanbul Ümraniye hangi semte yakın?

İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Ümraniye ilçesi; Üsküdar, Ataşehir, Sancaktepe, Çekmeköy ve Beykoz ilçeleri ile komşudur.

Istanbul Ümraniye nereye bağlı?

Ümraniye
Ümraniye'nin İstanbul'daki konumu
ÜlkeTürkiye
İlİstanbul
Coğrafi bölgeMarmara Bölgesi
16 satır daha

Pendik Anadolu mu Avrupa mı?

İstanbul'un Anadolu yakasında veİstanbul ilinin doğu yarısında yer alan Pendik, güneydoğu'da 14:11, (UTC)da Tuzla doğuda Kocaeli, kuzeyde Şile ve Çekmeköy, batıda Kartal, Sancaktepe ve Sultanbeyli, güneyde ise Marmara Denizi ile çevrilmiştir.

İstanbul şişli hangi tarafta?

Şişli, İstanbul ilinin Avrupa Yakası'nda yer alan bir ilçesidir. 25 mahallesi bulunan Şişli, doğuda Beşiktaş, kuzeyde ve batıda Kâğıthane ve güneyde Beyoğlu ilçeleri ile komşudur.

İstanbul Dudullu hangi semtte?

Dudullu, İstanbul ilinin Ümraniye ilçesinde mahalleler grubu. İki mahalleden meydana gelmiştir. Kuzeydeki mahalleye Aşağı Dudullu, güneydeki mahalleye Yukarı Dudullu adı verilmektedir.

İstanbul Ümraniye hangi havaalanına yakın?

İstanbul Yeni Havalimanı Ümraniye'ye yaklaşık 55-60 km mesafede. İstanbul 3. Havalimanı'ndan Ümraniye'ye taksiyle gitmek isterseniz taksi ücreti yaklaşık 140-150 lira civarında tutar. Ve bu yolculuk yaklaşık 60-65 dk sürer.

Pendik hangi taraf?

İstanbul'un Anadolu yakasında veİstanbul ilinin doğu yarısında yer alan Pendik, güneydoğu'da 14:11, (UTC)da Tuzla doğuda Kocaeli, kuzeyde Şile ve Çekmeköy, batıda Kartal, Sancaktepe ve Sultanbeyli, güneyde ise Marmara Denizi ile çevrilmiştir.

Beşiktaş Avrupa mı anadolu mu?

Avrupa Yakasındaki İlçeler: Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Şişli, Sultangazi, Zeytinburnu olmak üzere toplam 24 tane ilçeye ...

Okmeydanı Avrupa mı anadolu mu?

Okmeydanı, İstanbul'un Kâğıthane, Şişli ve Beyoğlu ilçelerine bağlı bir semttir....
Okmeydanı
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlİstanbul
İlçeŞişli,Kağıthane,Beyoğlu
4 satır daha

Osmanbey Istanbul Hangi yaka?

Osmanbey, İstanbul, Şişli ilçesi'nde, Halaskargazi Caddesi ile Valikonağı Caddesi'nin kesiştiği noktadan kuzeye doğru, Halaskargazi Caddesi'nin iki yanında, Şişli'ye kadar uzanan bölgede yer alan bir semttir....Osmanbey, Şişli.
Osmanbey
BölgeMarmara
İlİstanbul
İlçeŞişli
Zaman dilimiUTC+03.00 (UDAS)
5 satır daha

Metro ile Dudullu otogara nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Çakmak durağında ininiz. Çakmak Köprüsü otobüs durağından 320 ya da 19D numaralı otobüslerden birine binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

Gebze Dudulu arası kaç km?

Gebze Dudullu Otobüs Bileti
En Ucuz Sefer35,00 TL0 km
Gebze - Dudullu Arası Kaç Saat1sa 25dk8
En Çok Sefer Yapan FirmaVip Arda Tur2