5 yıllık muayene borcu ne kadar?

İçindekiler:

  1. 5 yıllık muayene borcu ne kadar?
  2. Hastane muayene borcu nasıl öğrenilir?
  3. Araç muayene cezası nereden öğrenilir?
  4. Motor muayenesi ne kadar?
  5. Aracımın muayenesi ne zamana kadar?

5 yıllık muayene borcu ne kadar?

Yeni düzenlemeye göre, araç muayenesini 1 yıl geciktirmiş bir otomobil sahibi, 205,08 TL gecikme cezası yerine yaklaşık 14,36 TL ödeyecek. 5 yıl muayeneye gelmeyen bir ticari aracın ödeyeceği gecikme bedeli ise 1.062,71 TL yerine 74,68 TL olacak.

Hastane muayene borcu nasıl öğrenilir?

Hastane borcunuzu öğrenmek için e-Devlet sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Bunun için (https://www.turkiye.gov.tr/muayene-katilim-payi-sorgulama) linkine tıkladıktan sonra kimliğimi şimdi doğrula butonuna basın. Daha sonra, T.C kimlik numaranız ve mevcut e-Devlet şifrenizle sisteme giriş yapınız.

Araç muayene cezası nereden öğrenilir?

ARAÇ MUAYENE GECİKME CEZASINI NASIL ÖĞRENECEKSİNİZ? Türkiye'deki periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluş TÜVTÜRK'ün resmi sitesinden yapabileceğiniz araç muayenesi sayesinde gecikme bedelini kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Motor muayenesi ne kadar?

Bu kapsamda araç cinslerine göre muayene ücreti aşağıda belirtilmiştir: Otomobil, kamyonet, minibüs, römork ya da yarı römork araçlar için 372,88 TL. Kamyon, otobüs, tanker ve çekiciler için 462,56 TL. Traktör ve motosikletler için 189,98 TL.

Aracımın muayenesi ne zamana kadar?

KAÇ YILDA BİR ARAÇ MUAYENESİ YAPILIR? Yeni otomobil yeni sıfır km bir araç satın aldıysanız ilk üç sene boyunca muayeneye ihtiyacınız olmaz. İlk muayeneden sonra ise 2 yılda bir aracınızı muayene ettirmeniz gerekir. Otomobilin ruhsatında yazan “Tescil Tarihi” kısmından muayene geçerlilik sürenizi öğrenebilirsiniz.