Güvenlik belgesi almak ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. Güvenlik belgesi almak ne kadar sürer?
  2. Silahsız güvenlik sertifikası ne kadar?
  3. Silahsız güvenlik sertifikası nereden alınır?
  4. Özel güvenlik eğitimi ne kadar sürüyor?
  5. Güvenlik yaş sınırı var mı?

Güvenlik belgesi almak ne kadar sürer?

Temel Silahlı Eğitim En Kısa 17 Gün Sürer. Temel Silahsız Eğitim En Kısa 13,5 Gün Sürer. Yenileme Silahlı Eğitim En Kısa 8,5 Gün Sürer. Silahsızdan Silahlıya Geçiş En Kısa 3 Gün Sürer.

Silahsız güvenlik sertifikası ne kadar?

NOT: Eğitim bitiş tarihine kadar Yenileme Silahlı Özel Güvenlik Sınav Harcı olan 2021 yılı için “100 TL” ücret ödenmektedir. Yenileme Silahsız Özel Güvenlik Sınav Harcı olan 2021 yılı için “70 TL” ücret ödenmektedir.

Silahsız güvenlik sertifikası nereden alınır?

Silahlı – Silahsız Özel Güvenlik Belgesi için kişilerin Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı'na müracaat etmeleri ve belli aralıklarla bazı sınavlara girmeleri akabinde alınmaktadır.

Özel güvenlik eğitimi ne kadar sürüyor?

Toplam süresi Silahlı kartı olanlar için 60 saat, Silahsız kartı olanlar için 50 saat olan bir özel güvenlik eğitim programıdır. Silahlı ya da silahsız kartı olan Özel Güvenlik Görevlilerin çalışmaya devam edebilmeleri için her 5 yılda bir bu eğitime katılıp, eğitim sonunda yapılan sınava girmeleri gerekmektedir.

Güvenlik yaş sınırı var mı?

Silahsız özel güvenlik görevlisi olabilmek için yaş sınırı 19'dur. 19 yaşından gün almış olmanız gerekmektedir. Silahlı özel güvenlik görevlisi olabilmek için yaş sınırı 22'dir.