Türk Telekom Kalan internetimi nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Kalan internetimi nasıl öğrenebilirim?
  2. Ne kadar internetim kaldı?
  3. Türk Telekom Fatura Sorgulama hangi numara?
  4. Turkcell internet sorgulama nasıl yapılır?
  5. Turkcel paketimi nasil ogrenirim?
  6. * 124 nedir?
  7. Türk Telekom internet fatura detayı nasıl öğrenilir?
  8. Vodafone internet sözleşmem ne zaman bitiyor nasıl öğrenebilirim?
  9. Turkcell'de kaç gb kaldı nasıl öğrenebilirim?
  10. Kontürünün ne kadar kaldığını nasıl öğreniriz?

Türk Telekom Kalan internetimi nasıl öğrenebilirim?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.

Ne kadar internetim kaldı?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Türk Telekom Fatura Sorgulama hangi numara?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Turkcell internet sorgulama nasıl yapılır?

İnternet paketimde kalan kullanımımı nasıl öğrenebilirim? İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Turkcel paketimi nasil ogrenirim?

Tarifemi nerden öğrenebilirim ve nasıl değiştirebilirim? TARIFE yazıp 2222'ye göndererek veya Online İşlem Merkezi'nden mevcut tarifenizi öğrenebilirsiniz.

* 124 nedir?

Tarifeden kalan tüm haklarınızı 9333'ü ücretsiz arayarak ya da*124#'yi ücretsiz tuşlayarak da öğrenebilirsiniz. Ayrıca yine Türk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden de güncel kullanımlarınızı görebilir, fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom internet fatura detayı nasıl öğrenilir?

Türk Telekom Doküman Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?
  1. 4 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak mobil, sabit internet, ev telefonu ve Tivibu hizmetlerinden size uygun olanı seçin.
  2. 10 haneli hizmet numaranızı, T.C. ...
  3. Müşteri temsilcisine ayrıntılı fatura dökümü talep ettiğinizi iletin.

Vodafone internet sözleşmem ne zaman bitiyor nasıl öğrenebilirim?

Online Self Servis uygulamasına ait olan 7000 numarasını akıllı telefonunuzdan arayarak da taahhüt bitiş tarihi, fatura borcu vb. pek çok sorunuza yanıt bulabilirsiniz. Ya da *7000# tuşlayarak, fatura tutarınızı, fatura son ödeme tarihini ve cayma bedelini öğrenebilirsiniz.

Turkcell'de kaç gb kaldı nasıl öğrenebilirim?

Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Kalan kullanımınızı hemen öğrenmek için tıklayın.

Kontürünün ne kadar kaldığını nasıl öğreniriz?

Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.