Sudocrem nasil kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sudocrem nasil kullanılır?
  2. Sudocrem makyaj bazı olarak kullanılır mı?
  3. Güneş yanığına Sudocrem iyi gelir mi?
  4. Sudocrem gündüz sürülür mü?
  5. Sudocrem yüze nasıl uygulanır?

Sudocrem nasil kullanılır?

Nasıl Kullanılır? SUDOCREM her alt değişimi sırasında ince bir tabaka halinde bebeğin bez ile temas eden tüm bölgesine sürülür. Özellikle bebeklerde emekleme döneminde diz ve dirseklerde oluşan kızarıklık ve tahrişi önlemek için kullanılabilir.

Sudocrem makyaj bazı olarak kullanılır mı?

Sudocrem; özellikle bebeklerde pişik oluşumuna karşı koruyucu bir tabaka oluşturarak cildin rahatlamasına yardımcı olur. ... Sudocrem sadece cilt rahatsızlıkları için değil, günlük olarak nemlendirici, koruyucu özelliğiyle güneş kremi veya makyaj altına baz olarak da kullanılabilir.

Güneş yanığına Sudocrem iyi gelir mi?

Bebeklerde olan etkilerinin olumlu yönde olmasından sonra kadınların da cilt bakımında kullanmaya başladığı Sudocrem, ufak yaraların ve sivilcelerin kısa sürede giderilmesinde, kızarıklık ve tahriş olmuş cildi onarmada, güneş yanıkları ve cilt lekelerini tedavi etmede çok önemli rol oynar.

Sudocrem gündüz sürülür mü?

Sudocrem Nasıl Kullanılmalı Gün içinde değil de akşam ve ya gece yatmadan önce istediğiniz bölgeye uygulamak daha yararlı olacaktır. Çok az miktarda elinize alıp yara ve ya iz olan bölgeye uygulayabilirsiniz.

Sudocrem yüze nasıl uygulanır?

Tüm yüze uygulamayın sadece yara olan bölgeye, iyileşmesini istediğiniz bölgeye az miktarda uygulayın. Ve mutlaka sürmeden önce o bölgeyi su ile temizleyin temiz olduğundan emin olduktan sonra Sudocrem'i sürebilirsiniz.