BEEO propolis sprey ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. BEEO propolis sprey ne işe yarar?
  2. BEEO boğaz spreyi nasıl kullanılır?
  3. Propolis sprey kaç yaşında kullanılır?
  4. Propolisli kolonya ne işe yarar?
  5. En iyi propolis markası hangisi?
  6. Propolis Boğaz spreyi nasil kullanilir?
  7. BEEO ne işe yarar?
  8. Propolis yan etkileri nelerdir?
  9. Propolis Boğaz spreyi nedir?
  10. BEEO ne zaman kullanılır?

BEEO propolis sprey ne işe yarar?

'Anadolu coğrafyasının değerli endemik bitkilerinden elde edilen ve yüksek biyolojik aktiviteye sahip Anadolu propolisi içeren bu ürün, ham bal ve mentolün de etkisi ile ferahlatıcı, boğaz kuruluğunu giderici ve ağız içi kokusunu engelleyici etkiye sahiptir.

BEEO boğaz spreyi nasıl kullanılır?

Bee'o up propolisli sprey'i günde 3 defa en az 2'şer kez püskürtülerek tüketilmesi tavsiye edilir. Etken madde: saf anadolu propolisi (%6) Yardımcı maddeler: su, bal, glikol, mentol Saklama koşulları: ürünü kuru bir ortamda, oda sıcaklığında (yaklaşık 22 °c) saklayınız, daha yüksek ısı ve güneş ışığından koruyunuz.

Propolis sprey kaç yaşında kullanılır?

2 ila 3 yaş arası çocuklar için Propolis ürünleri | Propolair Üniteleri | Propolis Evaporatörü | Propolis Sprey.

Propolisli kolonya ne işe yarar?

Arıların kovanlarını temizlemek ve sterilizasyon sağlamak için kullandıkları propolis, İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent Laboratuvarları'nda özenle hazırlanarak BEE'O Propolisli Kolonya'ya dönüştü ve ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızda olacak şekilde tasarlandı! Üstelik ™.9 antibakteriyel özellikte!

En iyi propolis markası hangisi?

En iyi propolis markası arasında Balen yer alır. Balen sıvı propolis ekstratı su bazlı üretilmiş olan bir damladır. Tamamen doğal olan bu ürün alkol, gliserin ve koruyucu gıdalar içermez. İnsanların sağlıklarını korumasında faydalı olan bu ürünün hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından kullanılması uygundur.

Propolis Boğaz spreyi nasil kullanilir?

Saf Propolis kovanda arının sağ kolu gibi… Kovandaki çatlakların kapatılmasından, koloni dışına atılamayan zararlıların engellenmesine, peteklerin güçlendirilmesinden temizlenmesine birçok görev görüyor. BEE'O UP Propolisli Sprey'i günde 3 defa en az 2'şer kez püskürtülerek tüketilmesi tavsiye edilir.

BEEO ne işe yarar?

Arılar tarafından kovandaki mikropları yok etmek ve sterilizasyonu sağlamak için kullanılır.

Propolis yan etkileri nelerdir?

Propolisin yan etkileri ve zararları
  • Yüksek dozda kullanıldığında mideye rahatsızlık verebilir.
  • Bal alerjisi olan kişilerin propolis tüketmesi tavsiye edilmemektedir.
  • Uzun süreli kullanımda alerjik reaksiyona, hassas ciltlerde kaşıntı ve kızarıklığa neden olabilir.
Daha fazla öğe...

Propolis Boğaz spreyi nedir?

Sprey formda olan propolis boğaz enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olarak boğaza sıkılarak, şurup ise öksürük ve ağız yaraları için uygulanır. Toz formunda olan propolisin ise bal ile birlikte tüketildiğinde daha etkili olduğu bilinir. İçeceklere ve yoğurda eklenerek tüketilebilir.

BEEO ne zaman kullanılır?

İlave şeker içermez. Balla tatlandırılmıştır. Kullanım Önerisi: 2 yaşına kadar sabahları aç karnına 1 çay kaşığı, 2 yaşından sonra 1 tatlı kaşığı tüketilmesi tavsiye edilir. Doğrudan veya ekmek, süt, yoğurt gibi gıdalarla beraber tüketilebilir.