ERÜ webmail nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. ERÜ webmail nasıl kullanılır?
  2. Erciyes Üniversitesi hibrit mi?
  3. Erciyes Üniversitesi dersler online mı?
  4. Erciyes Üniversitesi Kayıt Nasıl Yapılır?
  5. Eru depoya nasıl girilir?
  6. Web mail nasıl kullanılır?
  7. Erciyes Üniversitesi uzaktan eğitim ne zaman başlıyor?
  8. Erciyes Üniversitesi merkezde mi?
  9. Erciyes Üni uzaktan mı?
  10. Erciyes Üniversitesi Online Sınav Nasıl Yapılır?
  11. Kayseri Üniversitesi Kayıt Nasıl Yapılır?
  12. Erciyes Üniversitesi harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?
  13. Web sitesi mail adresine nasıl girilir?
  14. Erciyes Üniversitesi Uzaktan eğitim yapacak mı?
  15. Erciyes Üniversitesi hangi Mahalle?
  16. Kayseri Üniversitesi merkezde mi?
  17. Erciyes Üniversitesi Yüz yüze eğitim olacak mı?
  18. Erciyes Üniversitesi final sınavları nasıl olacak?
  19. Obisis yeni kayıt nasıl yapılır?

ERÜ webmail nasıl kullanılır?

1. ERUDM internet sitesinin adresi: https://erudm.erciyes.edu.tr/login/index.php 2. Sisteme giriş için kulanacağınız e-posta adresi ve parola şu şekildedir: E-POSTA: [email protected] (10 haneli öğrenci numaranı[email protected]) PAROLA: WEBMAIL parolanız ile aynı parolayı kullanabilirsiniz.

Erciyes Üniversitesi hibrit mi?

Tüm dünyada ve Türkiye'de etkisini gösteren koronavirüs salgını (COVID-19) nedeniyle ERÜ TÖMER 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi güz yarıyılında, karma (hibrit) eğitim modeli uygulanacaktır.

Erciyes Üniversitesi dersler online mı?

Üniversitemizde ERUZEM üzerinden verilen ortak dersler (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, Yabancı Dil dersleri) önceden olduğu gibi aynen ERUZEM üzerinden senkron işlenmeye devam edecektir. ... Devam zorunluluğunun aranmayacağı bu süreçte ders müfredatları haftalık olarak takip edilecektir.

Erciyes Üniversitesi Kayıt Nasıl Yapılır?

http://obisis.erciyes.edu.tr adresinden ders kaydı yaparken sıkıntı yaşanması durumunda alternatif olarak http://obisis2.erciyes.edu.tr adresinden ders kaydı yapılabilir.

Eru depoya nasıl girilir?

ERÜ Depo erişim yetkisi şu anda sadece akademisyenlere tanımlanmış olup, öğrencilerimizin ERÜ Depo'ya giriş yetkisi bulunmamaktadır. Öğrencilerimiz sadece ilgili dersin eğitmeni tarafından kendileri ile paylaşılan link ve erişim parolası çifti ile erişebileceklerdir.

Web mail nasıl kullanılır?

Maillerinizi web üzerinden okuyabilmeniz için alan adınızın başına 'webmail. ' Sözcüğünü koyarak bu adrese bağlanmalısınız. Örnek vermek gerekirse, alan adınızın sirketim.com olduğunu varsayalım. Webmail kullanımı için “webmail.sirketim.com” adresini kullanmanız gerekir.

Erciyes Üniversitesi uzaktan eğitim ne zaman başlıyor?

Değerli Öğretim Elemanlarımız ve Öğrencilerimiz, 2020-21 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında üniversitemiz önlisans, lisans ve lisansüstü örgün ve ikinci öğretim programlarında öğretim faaliyetleri çevrimiçi (online) olarak sanal/canlı sınıflar aracılığıyla tarihinden itibaren başlamış olacaktır.

Erciyes Üniversitesi merkezde mi?

Erciyes Üniversitesi Merkez Yerleşkesi şehir merkezine ve Talas İlçe merkezi arasındaki Kayseri Güney-Batı kısmında bulunan ve 19 Fakülte, 1 Yüksekokul, 2 Meslek Yüksekokulları, Enstitüleri 7, 43 Araştırma Merkezi, 1350 yatak, halı saha, tenis kortu ile 7 hastane, açık-kapalı spor salonları ve kongre - konferans - ...

Erciyes Üni uzaktan mı?

4- Erciyes Üniversitesi olarak Üniversite Yerleşkesinin tamamında ücretsiz ve sınırsız kablosuz internet imkânı öğrencilerimize sunulmaktadır. Uzaktan Eğitim Sistemine, dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar, akıllı telefon vb. birçok cihaz ile bağlanılabilmektedir.

Erciyes Üniversitesi Online Sınav Nasıl Yapılır?

SINAVA GİRMEK İÇİN ERUZEM WEB SİTESİ ÜZERİNDEN ÖĞRENCİ CANLI DERS KISMINA TIKLAMANIZ VE SİSTEME GİRİŞ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR. İLGİLİ DERSİNİZE TIKLAYARAK SINAV GÜN VE SAATİNİZİ GÖREBİLİRSİNİZ.

Kayseri Üniversitesi Kayıt Nasıl Yapılır?

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİNE KAYIT YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!! http://obisis.kayseri.edu.tr adresinden ders kaydı yapılabilir.

Erciyes Üniversitesi harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?

Öğrencilerimiz, Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri ödemelerini, T.C. Kimlik Numaralarını kullanarak, Türkiye'nin her yerindeki Halk Bankası şubelerinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı veya banka kartı olmaksızın Halkbank ATM cihazlarını kullanarak yapabilirler.

Web sitesi mail adresine nasıl girilir?

Maillerinizi web üzerinden okuyabilmeniz için alan adınızın başına 'webmail. ' Sözcüğünü koyarak bu adrese bağlanmalısınız. Örnek vermek gerekirse, alan adınızın sirketim.com olduğunu varsayalım. Webmail kullanımı için “webmail.sirketim.com” adresini kullanmanız gerekir.

Erciyes Üniversitesi Uzaktan eğitim yapacak mı?

4- Erciyes Üniversitesi olarak Üniversite Yerleşkesinin tamamında ücretsiz ve sınırsız kablosuz internet imkânı öğrencilerimize sunulmaktadır. Uzaktan Eğitim Sistemine, dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar, akıllı telefon vb. birçok cihaz ile bağlanılabilmektedir.

Erciyes Üniversitesi hangi Mahalle?

Erciyes Üniversitesi 38.704205 enlem ve 35.524281 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Yenidoğan Mh. ve Talas ilçesine bağlıdır.

Kayseri Üniversitesi merkezde mi?

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. ... Eğitim öğretime şu anda Erciyes Üniversitesi Kampüsü'nde devam eden Kayseri Üniversitesi'nin 2020-2021 eğitim öğretim yılında kendi yerleşkesine geçeceğini aktaran Rektör Karamustafa, “15 Temmuz Kampüsü Kayseri Üniversitesi'nin ana merkezi olacak.

Erciyes Üniversitesi Yüz yüze eğitim olacak mı?

Fakültemizdeki tüm bölümler uzaktan öğretim süreçlerinde https://erudm.erciyes.edu.tr/ uzaktan öğretim portalı kullanılacaktır. erudm.erciyes.edu.tr portalı üzerinden uzaktan öğretim şeklinde verilecek ve yaz döneminde yüzyüze verilecek derslerin listeleri Aşağıdaki Linkte verilmiştir.

Erciyes Üniversitesi final sınavları nasıl olacak?

SINAVLAR NASIL OLACAK? Vize (ara sınavlar) online olarak denetimsiz yani internet üzerinden olacaktır. Ortalamaya katkısı (%15) yüzde onbeştir. Final ve Bütünleme sınavları ise sınıflarda merkezi olarak yapılacaktır.

Obisis yeni kayıt nasıl yapılır?

http://obisis.kayseri.edu.tr adresinden ders kaydı yapılabilir. Öğrenci Bilgi Sistemimize obisis.kayseri.edu.tr adresinden girerek ŞİFREMİ BİLMİYORUM butonunu tıklayınız. TC Kimlik Numaranız, Adınız ve Soyadınızı girerek öğrenci numaranızı öğrenebilir yeni OBİSİS şifrenizi belirleyebilirsiniz.