Web geçmişi nedir?

İçindekiler:

  1. Web geçmişi nedir?
  2. Google bilgileri nerede saklıyor?
  3. Google hangi bilgileri alıyor?
  4. Google bilgileri satıyor mu?
  5. TikTok videomu kimler beğendi?

Web geçmişi nedir?

Tarayıcılar üzerinde gezindiğiniz tüm internet adreslerinin kaydı tutulmaktadır. Tarayıcınızdan verilerinizi silseniz bile bulut sistemine giriş yapmanız durumunda tüm sitelere ait URL'ler bu bölümde gözükecektir. Cihazınızla tarayıcı üzerinden tüm web siteler kayıt altında tutulmaktadır.

Google bilgileri nerede saklıyor?

Google'ın diğer veri merkezleri; Şili'deki Quilicura; Oklahoma'da bulunan Mayes County; Kuzey Karolina'daki Lenoir ve Oregon'daki The Dalles'tır. Google'ın Asya'da Tayvan ve Singapur'da iki ayrı veri merkezi bulunuyor.

Google hangi bilgileri alıyor?

Google, size ait konum, cinsiyet, yaş, hobi, kariyer, ilgi alanları, ilişki durumu, muhtemel ağırlık (bir günde 4 kilo vermek mi istiyorsunuz?) ve gelir gibi bilgilerinize dayanarak kişiselleştirilmiş reklam profilinizi oluşturur. Google kullandığınız her uygulama ve eklentiye dair bilgileri depoluyor.

Google bilgileri satıyor mu?

Google kişisel bilgilerinizi reklamcılara satmaz, ancak izin verdiğiniz üçüncü taraf uygulamalar yapabilir. Bir uygulama ücretsizse, verilerinizi reklam şirketlerine satıyorlar demektir.

TikTok videomu kimler beğendi?

Videolarınızı kimin izlediğini görmek için profil>ben>videolar kısmına girin. Bu kısımda tüm videolarınız yer alacaktır. Sol alt köşede bulunan sayı, izlenme sayınızdır.