Yurtiçi Kargo bayramda dağıtım yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo bayramda dağıtım yapıyor mu?
  2. Kargolar bayramda teslimat yapıyor mu?
  3. Kargo şirketleri bayramda dağıtım yapıyor mu?
  4. MNG Kargo indirim kodu nasıl kullanılır?
  5. Polsan ne kadar veriyor?

Yurtiçi Kargo bayramda dağıtım yapıyor mu?

Dilerseniz saat 17:00'e kadar herhangi bir Yurtiçi Kargo Şubesine gelerek de kargonuzu teslim edebilirsiniz. Bayram, tatil günleri ve Cumartesi günleri “VIP Çeyrek Gün ve VIP Şehir içi” hizmeti sunulmamaktadır. ... Yurtiçi Kargo'nun Pazar günü adres alım ve adres teslim hizmeti bulunmamaktadır.

Kargolar bayramda teslimat yapıyor mu?

YURTİÇİ KARGO BAYRAMDA AÇIK MI? Yurtiçi Kargo resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermemektedir. Arife günü ise tam gün hizmet vermektedir.

Kargo şirketleri bayramda dağıtım yapıyor mu?

Kargo firmaları, Kurban Bayramı arefe günü olan 19 Temmuz Pazartesi günü 09.00 ile 12.30 saatleri arasında hizmet verecekler. Bayram tatilinin ardından yani 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kargo şirketlerinin gönderi dağıtım devam edecek. Ancak ertesi gün hafta sonu tatili olduğu için kargolar yine çalışmayacak.

MNG Kargo indirim kodu nasıl kullanılır?

MNG Kargo'da %30 indirim! Ayrıcalıktan yararlanmak için, ​Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması içindeki Bana Özel​ menüsünden Fırsat Kodu Al butonu tıklanarak ya da cep telefonundan MNG boşluk TCKN yazıp 6262'ye göndererek şifre alınması gerekmektedir.

Polsan ne kadar veriyor?

Emeklilik kat sayısı 1.8'e yükseldi, bu daha da yükselecek. Emekli ikramiyelerinde yüzde 15 ila 20 artmasını sağlamaktadır. Şu anda kabataslak bir hesaplama yapacak olursak 2021'de POLSAN'a üye olan bir polisimizin emekli olunca 500 bin lira emekli ikramiye alabilecektir.