Natro hosting ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Natro hosting ne işe yarar?
  2. XMail Pro nedir?
  3. Sunucunun görevi nedir?
  4. Natro hangi ülke?
  5. Team Blue kimin?

Natro hosting ne işe yarar?

Mail hizmeti, bir barındırma çözümü olarak hosting hizmeti satın aldığınızda kullanımınıza sunulmaktadır. ... Natro hosting, sunmuş olduğu hosting paketlerinde, 250 MB e-posta alanı ile e-posta barındırma ihtiyaçlarınıza çözüm üretmekte.

XMail Pro nedir?

XMail Email Hosting, e-mail sunucularında çalışan bir servistir. Bu servis aracılığıyla sahip olduğunuz alan adı ile yüksek kapasiteli bir e-mail adresi kullanabilirsiniz. XMail servisi kullanıcılarına mobil senkronizasyon, gelişmiş Anti Virüs ve Anti-SPAM gibi özellikleri de ücretsiz olarak sunmaktadır.

Sunucunun görevi nedir?

Bir web sunucusunun ana görevi, web sayfalarını kaydetmek ve düzenlemek ve bunları web tarayıcıları veya tarayıcılar gibi istemcilere teslim etmektir. Sunucu (yazılım) ve istemci arasındaki iletişim http'ye, yani köprü metni aktarım protokolüne veya şifrelenmiş varyant olan HTTPS'ye dayanır.

Natro hangi ülke?

Türkiye - İstanbul Merkezli natro.com; 1999 yılından bu yana Alan adı servisleri, web Hosting, sunucu kiralama ve barındırma, Güvenlik çözümleri gibi ürünlerle uluslararası web hosting sektöründe hizmet vermektedir.

Team Blue kimin?

2019 yılında Combell Group, TransIP Group ve Register Group'un birleşmesiyle oluşan team.blue, Avrupa'da 2 milyondan fazla müşteriye hizmet veriyor.