Amazon hesabını nasıl kapatırım?

İçindekiler:

  1. Amazon hesabını nasıl kapatırım?
  2. Amazon hesap kaç günde silinir?
  3. Prime video üyeliği nasıl iptal edilir?
  4. Amazon hesabı neden kapanır?
  5. Amazon Prime dan nasıl çıkılır?
  6. Amazon Prime ücretsiz deneme üyeliği nedir?

Amazon hesabını nasıl kapatırım?

Kapatmak istediğiniz hesapta oturum açın. Hesabınızla ilişkili ürün ve hizmetleri gözden geçirin. Devam etmek istiyorsanız, açılır menüden bir neden seçin, Evet, kalıcı olarak Amazon Hesabımı kapatmak ve verilerimi silmek istiyorum yanındaki kutucuğu işaretleyin ve Hesabımı Kapatın'a tıklayın.

Amazon hesap kaç günde silinir?

Hesaplar, son satışınızın üzerinden 90 gün geçmeden kapatılamaz. Bu durum, A'dan Z'ye Garanti talebi süresinin karşılanmasını garanti altına alır. Açık herhangi bir A'dan Z'ye Garanti talebiniz varsa bu talepleri karşılayana kadar hesabınız açık kalmalıdır.

Prime video üyeliği nasıl iptal edilir?

Amazon Prime üyeliğinizi iptal ederseniz, Prime Video Channel abonelikleriniz de iptal edilir....Prime Video Channel aboneliklerinizi çevrimiçi olarak iptal edin.
  1. Hesap ve Ayarlar ve üst menüden Kanallar seçeneklerini belirleyin.
  2. İptal etmek istediğiniz aboneliği bulun.
  3. Kanalı İptal Et'i seçin ve onaylayın.

Amazon hesabı neden kapanır?

Mağaza ücreti ödemezseniz hesabınız kapanır Amazon.com 'da açtığınız bir hesap için aylık ortalama 39 USD tutarında ücret ödersiniz. Eğer Amazon.com sizden mağaza ücretini alamazsa hesabınız kapanır.

Amazon Prime dan nasıl çıkılır?

Amazon Prime üyeliğinizi sonlandırmak veya ücretsiz denemeyi iptal etmek çok kolay. Ayarlar bölümüne Hesabım sayfasından giderek Amazon Prime üyeliğinizi sonlandırabilir veya tam Amazon Prime üyeliğine geçmemek için ücretsiz deneme üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.

Amazon Prime ücretsiz deneme üyeliği nedir?

Yeni üyeler Prime'ı 30 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilir. Amazon Prime Ücretsiz Deneme üyeliğinden yararlanan üyelerimiz ücretli üyelerimizle aynı teslimat, Prime Video ve Prime Gaming ayrıcalıklarının keyfini çıkarır.