Ziraat kartım kayboldu ne yapabilirim?

İçindekiler:

  1. Ziraat kartım kayboldu ne yapabilirim?
  2. Ziraat genç kartım kayboldu ne yapmalıyım?
  3. Banka kartım kayboldu nasıl iptal edebilirim?
  4. Kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
  5. Banka kartı çalınırsa ne olur?
  6. Akbank kredi kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

Ziraat kartım kayboldu ne yapabilirim?

Bankkart'ım çalındı/kayboldu ne yapmalıyım? En kısa sürede 444 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak bilgi vermeniz gerekmektedir. Kartınızın çalındığını/kaybolduğunu haber vermeniz durumunda kartınız iptal edilecek ve talep etmeniz halinde yenisi adresinize gönderilecektir.

Ziraat genç kartım kayboldu ne yapmalıyım?

Kayıp, çalıntı gibi istenmeyen bir durum yaşandığında 0850 258 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak, İnternet Şube veya Mobil Şubeden eski kartını kapatarak yenisini talep edebilirsin. Yeni Bankkart Genç'in kısa sürede sana en yakın Şubemize gönderilecektir.

Banka kartım kayboldu nasıl iptal edebilirim?

Müşteri hizmetlerini aradığınızda öncelikle “kayıp-çalıntı için x'e basın” gibi bir ifade duyarsınız ve müşteri temsilcisine bağlanarak, hemen kartınızı iptal ettirebilirsiniz. Kartın kaybolduğunu fark ettiğiniz anda bankayı aramalısınız.

Kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

Kredi kartım kaybolursa ne yapmalıyım?
  1. Kredi kartınız kaybolursa vakit geçirmeden bankanızın telefon bankacılığı numarasını aramalı ve kayıp bildirimi yapmalısınız. ...
  2. Tüm bankaların kredi kart kayıp/çalıntı durumlarında size yardım edecek ayrı bir ekibi bulunur.
Daha fazla öğe...

Banka kartı çalınırsa ne olur?

“Kartın Haksız Kullanımı ve Sigortalanması” başlıklı 12. maddesinde ise, “Kartın ya da 16 ncı maddede belirtilen Bilgilerin kaybolması veya çalınması halinde kart hamili, yapacağı bildirimden önceki yirmi dört saat içinde gerçekleşen hukuka aykırı kullanımdan doğan zararlardan yüzelli Yeni Türk Lirası ile sınırlı olmak ...

Akbank kredi kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

Banka kartı ve kredi kartı kayıp/çalıntı bildirimlerinizi,kartlarınız ve hesaplarınız ile ilgili her türlü talimat ve güncelleme taleplerinizi 444 222 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ne iletiniz.