Bilgisayarda Instagram dm nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Bilgisayarda Instagram dm nasıl açılır?
  2. Dm nasıl indirilir?
  3. Instagrama nasil mesaj atılır?
  4. Instagramdan ses nasıl kaydedilir?
  5. Instagram DM nasıl gönderilir?

Bilgisayarda Instagram dm nasıl açılır?

Windows uygulama mağazasından Instagram for Windows uygulamasını indirin. Programı PC'nize kurun ve çalıştırın. Birine özel mesaj göndermek için Doğrudan Mesaj simgesini tıklayın. Mesajlarınızı kontrol etmek için ok simgesine tıklayın ve mesajları görüntülemek için konuşma bölümüne gidin.

Dm nasıl indirilir?

Instagram DM videolarını kaydetmek için telefonunuzdan Instagram uygulamasını açın ve DM kutusuna girin. Mesajlar içinden videoyu izlerken Android işlemciniz videoyu ön belleğe alır. Google Play Store kanalından ES File Manager'i indirip uygulamayı kurun.

Instagrama nasil mesaj atılır?

simgesine dokunun. Sağ üstteki simgesine dokunun. Mesaj göndermek istediğiniz kişileri seçin ve ardından Sohbet Et'e dokunun. Bir mesaj yazın.

Instagramdan ses nasıl kaydedilir?

Profilinizdeki menünüze gidip “Kaydedildi” seçeneğine dokunarak bunu bulabilirsiniz. Artık, Mikrolardan kaydettiğiniz parçalar için özel olarak “Ses” adlı ayrı bir bölüm var, böylece Mikrolardan geçmeden ne kaydettiğinizi görebilirsiniz.

Instagram DM nasıl gönderilir?

Instagram ana sayfanızda sağ üst köşede bulunan oka benzer işarete tıklayın. Ardından, açılan sayfada yeni mesaj açmak için sağ üst köşedeki kare ve kalem işaretine dokunun ya da aşağıda listelenen kişilerin üstüne tıklayarak konuşma sayfanızı açın.