Vodafone Faturalı Hat ek internet paketi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Vodafone Faturalı Hat ek internet paketi nasıl alınır?
  2. Vodafone internet paketi bitince ek paket nasil alinir?
  3. Turkcell internet transfer nasıl yapılıyor?
  4. Turkcell ek GB nasıl alınır?

Vodafone Faturalı Hat ek internet paketi nasıl alınır?

Online Self Servis üzerinden ek paket satın almak. 7000 Sesli Yanıt Servisini arayarak, hatta 7000'a direk mesaj göndererek bile dilediğiniz ek internet paketini kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bir diğer seçenek ise https://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/faturali-ek-paketler.

Vodafone internet paketi bitince ek paket nasil alinir?

Vodafone Yanımda uygulaması: Uygulamada yer alan "Ek Paket Al" sekmesinden kolaylıkla ek paket alabilirsiniz. Vodafone Yanımda uygulamasını indirmek için tıklayınız. Yanımda İnternet: Ek paket almak için Yanımda İnternet sayfasındaki "Ek Paket Al" bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Turkcell internet transfer nasıl yapılıyor?

Turkcell İnternet Transferi Nasıl Yapılır Hediye internet transferi için hediye etmeyi düşündüğünüz internet paketinin adını yazıp boşluk bırakıp hediye etmek istediğiniz telefon numarasını yazıp 2222'e kısa mesaj göndererek internet transferi yapabilirsiniz.

Turkcell ek GB nasıl alınır?

Paketi, FIRSAT1GB yazıp 2200'a göndererek alabilirsiniz. Ayrıca internet sitemizden veya Dijital Operatör uygulamamızdan da alabilirsiniz. 7 gün geçerli 1 GB içeren paket KDV ve ÖİV dâhil 10,10 TL'dir.