Tumblr de ne yapılır?

İçindekiler:

  1. Tumblr de ne yapılır?
  2. Spotify para ödeme nasıl yapılır?
  3. Steam hesabı nasıl kapatılır?
  4. Tumblr gönderim nedir?
  5. Tumblr fenomeni nasıl olunur?
  6. Tumblr Takipçi sayısı nerede yazıyor?

Tumblr de ne yapılır?

Tumblr internet üzerinden tamamen kişiye özel resim, video, alıntı, gifvb şeyleri paylaşayabileceği bir blog hizmeti sunar. Kendinizi yansıtabileceğiniz bir temayla bloğunuzu özelleştirebilirsiniz. Kişisel bilgisayarlarınızda bulunan fotoğraf, link, video, ses kayıt, giflerinizi paylaşabileceğiniz bir ortam sunar.

Spotify para ödeme nasıl yapılır?

Hesap sayfan Spotify Free (Planın altında) olarak değişince ödeme yapmak istediğin günde Premium'a tekrar üye olabilirsin....Ödeme bilgilerini güncellemek veya ödeme yöntemini değiştirmek için:
  1. Hesap sayfanda oturum aç.
  2. Planın altında ödeme yönteminin yanındaki GÜNCELLE'ye tıkla. ...
  3. Yeni bir ödeme yöntemi gir.

Steam hesabı nasıl kapatılır?

Hesap silinmesini nasıl iptal edebilirim? Hesap silme talebinizi, talebi yaptıktan sonraki 30 gün içinde iptal edebilirsiniz. Steam hesabınıza giriş yapın, sayfanın en üstündeki kırmızı bildirime tıklayın ve ardından “iptal et” butonuna basın.

Tumblr gönderim nedir?

Gönderi yollama özelliği sayesinde diğer kullanıcılar senin bloglarına gönderi yapabilirler. Gelen gönderiyi yayımlamak isteyip istemediğin ise sana kalmış. Gönderim özelliğini etkinleştirmek (şu anda sadece web için geçerlidir):

Tumblr fenomeni nasıl olunur?

Tumblr'da Nasıl Ünlü Olunur?
  1. Tumblr Blogunuz İçin Bir Tema Seçin.
  2. Düzenli Olarak İçerik Gönderin.
  3. Orijinal, Görsel Zengin İçerik Yayınlayın.
  4. Gönderilerinizi Daima Etiketleyin.
  5. Kendinizi Promosyon ve Ağ Kurmaya Adayın.

Tumblr Takipçi sayısı nerede yazıyor?

Web arabirimi üzerinde hesap menüsüne (küçük insan silüeti), ardından da ''Takipçiler'' bağlantısına tıkla. Mobil uygulamada hesap menüsüne (küçük insan silüeti) sonra da ayarlarını görüntülemek için dişli simgesine dokun. Blogunu takip edenler listesini görmek için ''Takipçiler'' bağlantısına tıkla.