Basic Oversize tişört ne demek?

İçindekiler:

  1. Basic Oversize tişört ne demek?
  2. Oversize tişört nasıl olur?
  3. Oversize kalıp nasıl oluyor?
  4. Tişört nasıl içe sokulur?
  5. Oversize nasıl anlaşılır?
  6. Oversize kim giymeli?
  7. Normal tişört nasıl bağlanır?
  8. Oversized kalıp ne demek?
  9. Oversize beden nasıl seçilir?

Basic Oversize tişört ne demek?

''Oversize'' terimi, kelimi olarak ''büyük beden'' anlamına gelir. Model olarak salaş, rahat ve normal bedenlerden büyük olan parçalardır. Bol, rahat ve özenmeden ''çabasız şıklık'' anlamında da kullanılabiliyor.

Oversize tişört nasıl olur?

Oversite tişört en kısa açıklaması ile bol, geniş kesim tişört demektir. Bu tişörtler normal, düz kesim tişörtlere göre beden olarak birbirleri ile aynı olabilir. Ancak kalıp olarak birbirinden farklıdır. Oversize tişörtler daha geniş tişörtlerdir.

Oversize kalıp nasıl oluyor?

Oversize Türkçe karşılığı normal bedeninden büyük demektir. Bir oversize giyim ürünün yazan bedeni örneğin M ise kalıbı XL kadar geniş olabilir. Ama burada şunu düşünmemek lazım, ben regular fit bir üründe XL alsam aynı şey olur demeyin.

Tişört nasıl içe sokulur?

Tişörtü arkaya doğru hafif sıkıştırıp arka kısmını pantolonun içine yerleştiriyorsunuz. Tişörtler normalde vücut kıvrımlarınızı ortaya çıkarmaz. Bu yöntem sayesinde hem göbek bölgesinde fazlanız varsa onu saklamış hem de bel kıvrımınızı ortaya çıkarmış oluyorsunuz.

Oversize nasıl anlaşılır?

Oversize Türkçe karşılığı normal bedeninden büyük demektir. Bir oversize giyim ürünün yazan bedeni örneğin M ise kalıbı XL kadar geniş olabilir. Ama burada şunu düşünmemek lazım, ben regular fit bir üründe XL alsam aynı şey olur demeyin.

Oversize kim giymeli?

Oversize kıyafetler erkek kesim kıyafetleri andırsa da neredeyse giyen herkese çok yakışır. Bu giyim ürünleri normal bedenden 2 ya da 3 beden daha büyük görünür. Fazla kilolarından şikayetçiysen ve giysilerinle bu durumu kamufle etmek istiyorsan oversize kıyafetlerden faydalanabilirsin.

Normal tişört nasıl bağlanır?

Başparmağınla ve işaret parmağınla O şekli yap. Elini tişörtünün içine sok ve tişört vücudunu sarana kadar O şeklindeki parmaklarının içinden kumaşı çek. Kumaşı parmaklarınla sıkıca kavra ve tuttuğun parçayı yumruğunun hemen altından paket lastiğiyle ya da lastik tokayla bağla. İşin bittiğinde kumaşı serbest bırak.

Oversized kalıp ne demek?

Oversize Türkçe karşılığı normal bedeninden büyük demektir. Bir oversize giyim ürünün yazan bedeni örneğin M ise kalıbı XL kadar geniş olabilir. ... Çünkü normalde beden büyüdükçe ürünün kol uzunluğu, boyun etrafı genişliği gibi her ölçüsü büyüyeceği için üzerinde emanet gibi duracaktır.

Oversize beden nasıl seçilir?

Bu ürünleri seçerken kendi ölçünüze en yakın büyüklükte beden tercih etmeniz gerektiğini unutmayın. Kendi bedeninizden iki beden büyüklükte kalmanız ideal bir oversize görünümü elde etmeniz için yeterli olacaktır. Aksi taktirde bir yığın kumaşın içinde kaybolursunuz.