Mailde CC nereye yazılır?

İçindekiler:

  1. Mailde CC nereye yazılır?
  2. Maildeki CC ne anlama geliyor?
  3. Kaç CC ne demek?
  4. Din CC ne demek?
  5. Discord CC ne demek?
  6. 500 cc su kaç bardak eder?
  7. Sav ne demek okunusu?

Mailde CC nereye yazılır?

CC (Carbon Cop): Bilgi anlamına gelmektedir. Bu alana yazdığınız mail adresleri direkt alıcı değildir, fakat mail olduğu gibi bu kişilere de gönderilir. Cümle ile örneklendirmek gerekirse “X kişilere konu hakkında mail gönderildi, bilginize” tarzında kullanılır.

Maildeki CC ne anlama geliyor?

Maillerde kullanılan CC'nin açılımı Carbon Copy'dir ve Türkçe'ya karbon kopyası olarak çevrilebilir. Mail atarken bir kişiyi CC'ye koymak iş hayatında en çok kullanılan tabirlerden biridir.

Kaç CC ne demek?

Birim olarak genellikle kübik santimetre (cc), santimetre küp (cm3), litre (l), (Kuzey Amerika'da başta olmak üzere) kübik inç (CID) kullanılır. Bir motorun silindir hacmi 1.6 litre denildiğinde aslında bu yuvarlak bir rakamdır. Gerçek rakam 1598 cc ya da 1580 cc olabilir.

Din CC ne demek?

Allah Celle Celaluhu (CC) Türkçe olarak “Onun şanı ne yücedir” anlamına gelir. ... Bu övgüye Allah Teala'nın ihtiyacı yoktur.

Discord CC ne demek?

Mailde CC'lemek mailin aynısını bu bölüme eklenen kişiye de iletmek anlamına gelir. Birine mail atarken başka bir kişiyi CC bölümüne eklemek onu CC'lemek anlamına gelir.

500 cc su kaç bardak eder?

250 ml süt kaç bardak eder?
Süt Ölçüsü (ml)Kaç su bardağı eder?Kaç çay bardağı eder?
500 ml2,5 Bardak5
600 ml3 Bardak6
700 ml3,5 Bardak7
750 ml3,7 Bardak7,4
7 satır daha

Sav ne demek okunusu?

s.a.v., "Allah'ın selamı onun üzerine olsun" anlamına gelen "sallallâhu aleyhi ve sellem" (Arapça: صلى الله عليه و سلم) sözcüğünün kısaltılmışı.