Mail gönderirken gizli kısmına ne yazılır?

İçindekiler:

  1. Mail gönderirken gizli kısmına ne yazılır?
  2. Mail atarken cc nasıl eklenir Outlook?
  3. Maile CC ekleme nedir?
  4. E posta Iletilerindeki BCC kullanım amacı nedir?

Mail gönderirken gizli kısmına ne yazılır?

Bu alandaki herkes iletinin diğer alıcılarını görür. "Cc" alanı, genelde herhangi bir işlem gerçekleştirmesi gerekmeyen alıcıları e-postaya eklemek amacıyla kullanılır. Gönderdiğiniz iletide bir alıcının e-posta adresini gizlemek istiyorsanız, bu alıcıyı "Bcc" alanına ekleyebilirsiniz.

Mail atarken cc nasıl eklenir Outlook?

Adım: Kural açıklamasını düzenleyin (altı çizili bir değere tıklayın) alanında, kişiler veya ortak grup öğesine tıklayın. Kural Adresi iletişim kutusunda bir ada veya gruba ve sonra Kime öğesine tıklayın. Kime kutusuna eklemek istediğiniz tüm ad veya gruplar eklenene kadar bu adımı yineleyin. Tamam'a tıklayın.

Maile CC ekleme nedir?

CC (Carbon Cop): Bilgi anlamına gelmektedir. Bu alana yazdığınız mail adresleri direkt alıcı değildir, fakat mail olduğu gibi bu kişilere de gönderilir. ... “CC” alanına yazdığınız mailleri “To” alanındaki kişiler de görür. “BCC”, Gizli Karbon Kopya olarak adlandırılır.

E posta Iletilerindeki BCC kullanım amacı nedir?

Doğrudan anlamı Karbon Kopya olarak da tanımlanır. BCC (Blind Carbon Copy): Bu alana yazdığınız mailler gönderilen mailin gizli bir kopyasını alır. Gönderdiğiniz maili olduğu gibi görürler, fakat “CC” ve “To” kısmındaki kişiler bu mail adreslerini göremez, bu yüzden gizli alıcı olarak bilinirler.