Sigortam net BP kampanyasına nasıl katılırım?

İçindekiler:

  1. Sigortam net BP kampanyasına nasıl katılırım?
  2. BP Club Puan Nedir?
  3. CarrefourSA hediye çeki kodu nasıl kullanılır?
  4. Sigortam net indirim kodu nasıl alınır?
  5. A101 sigortam net hediye çeki nasıl kullanılır?
  6. Toyota Forever puan kaç TL?
  7. 100 bp puan kaç TL Oriflame?
  8. CarrefourSA iPhone veriyor mu?
  9. Google 5 milyarıncı arama hediyesi nedir?
  10. Sigortam net A101 hediye çeki nasıl kullanılır?
  11. Sigortam net indirim kodu nasıl kullanılır?
  12. Toyota Forever kart ne ise yarar?
  13. Eco puan nedir?

Sigortam net BP kampanyasına nasıl katılırım?

Kampanyaya katılabilmek ve alım yapılan akaryakıt/otogaz miktarının %2'si değerinde bp club puanı kazanabilmek için Sigortam.net'ten kasko veya trafik sigortası satın alınması (bu koşulu sağlayan müşterilere ilgili işlem sonrasında Sigortam.net tarafından kampanya kodu SMS ile gönderilecektir) ve sonrasında ise ...

BP Club Puan Nedir?

Kazanılan puanlar BP Club Kart Sadakat Programı kurallarına göre ve sadece BP Club üyesi BP istasyonlarında sadece akaryakıt veya otogaz alımlarında harcanabilecektir. 100 puan 1 TL değerinde harcanabilir. Kazanılan puanlar 1 yıl boyunca geçerlidir. Kampanya ilk 75.000 müşteri ile sınırlıdır.

CarrefourSA hediye çeki kodu nasıl kullanılır?

4) Kodu Carrefour'un ödeme sayfasındaki "Hediye/promosyon çeki kullan" yazan yere girin ve Carrefour'un yazdığı gibi uygulayın. Bu sayede eğer kod geçerliyse aldığınız ürünün veya ürünlerin fiyatı o kodun açıklamasında yazan miktar kadar ucuzlayacaktır. Alışverişinizi keyifle kullanın.

Sigortam net indirim kodu nasıl alınır?

Kampanyadan faydalanabilmek için ​Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması içindeki Bana Özel menüsünden Fırsat Kodu Al butonu tıklanarak ya da cep telefonundan SIGORTAM boşluk TCKN kısa mesaj göndererek fırsat kodu alınabilir.

A101 sigortam net hediye çeki nasıl kullanılır?

1- Kampanya 444 24 00 numaralı Sigorta Destek Hattı'ından alınan belirli kasko veya trafik sigortası poliçelerinde geçerlidir. 2- Kampanya kapsamında alınacak her bir poliçe için 20 TL değerinde A101 mağazalarında hediye çeki sigortalının cep telefonuna SMS ile gönderilecektir.

Toyota Forever puan kaç TL?

Puan Tablosu
Toyota Forever StatüsüToyota Puanİşçilik İndirimi
Silver1001-200010%
Gold2001-300015%
Titanium3001-400020%
Platinum4001-500025%
2 satır daha

100 bp puan kaç TL Oriflame?

Oriflame 100 BP Kaç TL Yapar” öğrenmek için pratik bir hesaplama formülü. 1 BP yaklaşık 1,6 TL'ye karşılık gelir. Buna göre 100 BP yaklaşık olarak 160 TL alışverişe karşılık gelir.

CarrefourSA iPhone veriyor mu?

Carrefour çekilişi ile Iphone 12, 100₺ hediye çeki ve kablosuz dikey süpürge kazanma şansı elde etmeniz mümkün. ... Bu çekilişte ise Carrefour müşterilerine Apple IPhone 12 akıllı cep telefonu, Dyson v11 Absolute kablosuz dikey süpürge ve 100 lira değerinde CarrefourSA hediye alışveriş çeki veriyor.

Google 5 milyarıncı arama hediyesi nedir?

Google de arama yaparken 5 milyarıncı aramayı yaptınız konfeti patlatıp 3 hediye paketi sunuluyor. Apple ® watch Amazon ® hediye çeki veya Apple 11 gibi kutulardan hediye çıkıyor. ... Sadece 25 TL karşılığında bir Apple iPhone 11 Pro almaya hak kazandınız yazılı deyip kart numarası isteniyor.

Sigortam net A101 hediye çeki nasıl kullanılır?

1- Kampanya 444 24 00 numaralı Sigorta Destek Hattı'ından alınan belirli kasko veya trafik sigortası poliçelerinde geçerlidir. 2- Kampanya kapsamında alınacak her bir poliçe için 20 TL değerinde A101 mağazalarında hediye çeki sigortalının cep telefonuna SMS ile gönderilecektir.

Sigortam net indirim kodu nasıl kullanılır?

Kampanyadan yararlanmak için indirim kodunun; Sigortam.net internet sitesinden alınan poliçelerde ödeme aşamasında indirim kuponu alanına girilmesi ya da Sigortam.net Sigorta Destek Hattı'ndan alınacak poliçelerde Sigortam.net satış danışmanına iletilmesi gereklidir.

Toyota Forever kart ne ise yarar?

Yakıtta, serviste, yedek parça ve işçilikte kazandırır. Toyota sahipleri, Toyota Forever sayesinde Toyota Plazalar'da yaptıkları servis harcamalarında Toyota Puan kazanıyorlar. Üstelik Toyota Puan, kullandıkça artıyor, daha fazla indirim ve avantaj kazandırıyor.

Eco puan nedir?

Eco Rating sistemi, akıllı cihaz ve cep telefonlarının tüm yaşam döngüleri boyunca çevremiz üzerinde yaptıkları etkiyi değerlendiriyor. Sistem tarafından belirlenen toplam puan; cihazın çevre ve toplum üzerindeki etkilerini ortaya koyuyor.