Turkcell puanlara nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell puanlara nasıl bakılır?
  2. Turkcell hediye puan nasıl kullanılır?
  3. Sarı kutu da kaç puan var?
  4. Turkcell kaç kredim var?
  5. Turkcell Sarı Kutu nasıl kullanılır?
  6. Paycell puanla neler alınır?
  7. Paycell puan nasıl harcanır?
  8. Turkcellden nasıl telefon alabilirim?
  9. Sarı kutu paketi nedir?
  10. Turkcell cihaz ödemem ne kadar kaldı?
  11. Turkcell financell kredi sorgulama nasıl yapılır?
  12. Turkcell Sarı nokta nasıl yapılır?
  13. Paycell puan nerelerde kullanılır?
  14. Paycell hediye nedir?
  15. Paycell puan nerede kullanılır?

Turkcell puanlara nasıl bakılır?

Turkcell cihaz puanı öğrenmek için Turkcell İletişim Merkezine giderek sorgulama yapabileceğiniz gibi Turkcell hat sahipleri Turkcell Dijital Operatör Uygulaması üzerinden Dijital Mağazaya girerek öğrenmeleri mümkün.

Turkcell hediye puan nasıl kullanılır?

Turkcell kullanıcıları SARI PUAN yazıp 2222'e SMS göndererek ve ya Turkcell Hesabım uygulamasından Sarı Kutu puanlarını sorgulayabilir. Kullanıcılar Turkcell.com.tr veya Turkcell hesabıma giriş yaparak puanları doğrultusunda hediye seçimi yapabilir.

Sarı kutu da kaç puan var?

Kaç Sarı Sarı Puan'ım olduğunu nereden öğrenebilirim? Programa katıldıktan sonra dilediğiniz zaman Sarı Puan yazıp 2222'ye ücretsiz SMS göndererek yada turkcell.com.tr'de Sarı Kutu'ya girerek Sarı Sarı Puan'larınızı öğrenebilirsiniz.

Turkcell kaç kredim var?

Turkcell menü uygulamasına girerek, “Kredi” sekmesine tıklayarak servise üye olup faydalanabilirsiniz. Kredi türü, kredi tutarı ve vade seçeneklerine göre sorgulama yapabilirsiniz.

Turkcell Sarı Kutu nasıl kullanılır?

Detaylı Bilgi
  1. Sarı Kutu'dan kazandığınız puanları bir Paycell Kart alarak MB olarak kullanabilirsiniz.
  2. Toplam sahip olduğunuz Sarı Kutu puanı kadar MB kartınıza yüklenir. ...
  3. Yüklenen MB'ların kullanılabilmesi için Paycell uygulamasına kayıt olunmalıdır. ...
  4. MB'lar başka hatlara transfer edilemez ve satılamaz.
Daha fazla öğe...

Paycell puanla neler alınır?

Kampanyadan kazandığınız puanlar ile ister internet paketi, ister dilediğiniz sektörde geçerli hediye kodları alabilirsiniz. Kazandığınız puanları, başka bir kullanıcıya transfer edebilirsiniz. Tek seferde en fazla 250 Paycell puan transfer edilebilir.

Paycell puan nasıl harcanır?

Biriken Paycell Puanların kullanılabilmesi için Paycell uygulamasına kayıt olunmalıdır. Kazanımlar Paycell uygulamasında “Paycell Hediye Dünyam” kısmında görüntülenebilir. Her 1 TL harcamada 2 Paycell Puan kazanılır. Kazanılan Paycell Puanlar ile Günlük 500 MB ve 1 GB'lık paketler alınabilir.

Turkcellden nasıl telefon alabilirim?

Turkcell hattınız üzerinde telefon almak için mutlaka hat sahibinin bireysel olarak kimlik kartı ile Turkcell mağazalarına başvurması yada Turkcell hesabım üzerinden başvurması gereklidir.

Sarı kutu paketi nedir?

Tüm Turkcell ses hattı müşterileri mevcut paketllerine ek olarak Sarı Paket'ten yararlanabilir. Sarı Paket kapsamında BiP'ten her yöne geçerli 100 dakika ve Fizy'den seçili radyoları dinleme verilecektir. Paket bitiminde müşteride başka bir paket yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

Turkcell cihaz ödemem ne kadar kaldı?

Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Turkcell financell kredi sorgulama nasıl yapılır?

Turkcell Mağazaları, turkcell.com.tr, Dijital Operatör ve Turkcell Müşteri Hizmetlerinden kredi başvurunuzu yapabilir ve anında Financell kredi limitinizi öğrenebilirsiniz. Ek olarak, Financell kredi limitinizi Paycell uygulamasından da sorgulayabilirsiniz.

Turkcell Sarı nokta nasıl yapılır?

Kampanyaya BiP Keşfet altında Sürpriz Nokta kanalı üzerinden katılım sağlanacaktır. Aboneler bu kanalı takip ederek kampanyaya katılım sağlayabileceklerdir. Kanal takibi başlatıldıktan sonra gelecek kampanya mesajı üzerinden hediye toplamaya başlanılabilir.

Paycell puan nerelerde kullanılır?

Paycell nerelerde geçerli? Paycell logosunu gördüğün anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde kullanabilirsin. Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.

Paycell hediye nedir?

Salla Kazan kampanyasından yararlanan veya Turkcell Mağazaları'ndan yeni hat satın alan, numarasını Turkcell'e taşıyan müşterilerimiz Paycell Kart'a özel Turkcell internet paketleri ve dijital servislerde geçerli 50 TL değerinde hediye para kazanıyor.

Paycell puan nerede kullanılır?

Turkcell Mağazaları'ndan, banka ATM'lerinden ve PTTmatiklerden, Paycell uygulamasından ya da herhangi bir banka hesabından EFT/Havale ile para yüklenebilir. VISA güvencesiyle dünyadaki tüm mağaza içi ve internet alışverişlerinde kullanılabilir.