Hat kapama açma ücreti yasal mı?

İçindekiler:

  1. Hat kapama açma ücreti yasal mı?
  2. Hat kapama açma ücreti ne demek?
  3. Vodafone açma kapama ücreti yasal mı?
  4. Hat kapanırsa ne olur?
  5. Vodafone açma kapama ücreti ne kadar?
  6. Türk Telekom hat kapanınca nasıl açılır?
  7. Bir hat ne kadar sürede kapanır?
  8. Hat faturasını ödenmezse ne olur?
  9. Faturasız hat kaç ay ödenmezse kapanır?
  10. Iptal olan hat nasıl açılır Türk Telekom?
  11. Hattı kullanmayınca kapanır mı?
  12. Turkcell hat iptal olmaması için kaç TL?

Hat kapama açma ücreti yasal mı?

Resmi Gazete'de yayımlanan hükmün maddesine göre ilk kapanmada servis sağlayıcı herhangi bir ek ücret talep edemez.

Hat kapama açma ücreti ne demek?

Hat kapama-açma işlemi ücreti, hattın borç sebebiyle kapanması ve devamındaki süreçlerde oluşan maliyetler sebebiyle doğup, açma anından sonraki ilk faturaya vergiler dahil 35,55 TL yansıtılır. Bir takvim yılı içindeki ilk kapama işlemi ve devamındaki maliyetler sebebiyle doğan ücret faturaya yansıtılmaz.

Vodafone açma kapama ücreti yasal mı?

Vodafone Hat Açma Bedelinin İptali Tüketici Hakları yönetmeliğinin 17. Maddesine göre açma kapama ücreti almak yasal değildir.

Hat kapanırsa ne olur?

Faturalı hatlarda borçtan dolayı kapanması halinde fatura tekrar ödendiği zaman hizmet almaya devam edebilirsiniz. Hattın kapanması durumunda belli bir kapanma ücreti hesaba yansıtılmaktadır. Kısıtlanmış ya da tamamen kapatılan hatlarda hizmetlerin tamamen durdurulması durumunda kapanma ücreti tekrar alınmamaktadır.

Vodafone açma kapama ücreti ne kadar?

Hat açma kapama ücreti ne kadardır? 04.06.2021 tarihinden itibaren fatura borcu veya farklı nedenlerle kapanan hatlar için, hat açma ücreti 35,55 TL'dir. Hattınız kapanmadığı sürece herhangi bir hat açma ücreti yansımayacaktır.

Türk Telekom hat kapanınca nasıl açılır?

Söz konusu hattınızı adınıza yeniden tahsis ettirip kullanabilmeniz için, hattın kapatılmasını takip eden 24 ay içerisinde bir TT Mobil İletişim Merkezine (AİM) giderek yeni bir abonelik sözleşmesi imzalamanız ve abonelik ile ilgili belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir.

Bir hat ne kadar sürede kapanır?

Aktif Süre (184 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar.

Hat faturasını ödenmezse ne olur?

Halen ödeme yapmamanız halinde artık sizi arayanlar size ulaşamaz ve bu hat geçici olarak servis dışıdır uyarısı verir. Hattınız tamamen kapandıktan sonra 1 ay içerisinde hattın borcu ödemezseniz hat iptal olur ve icralık olursunuz.

Faturasız hat kaç ay ödenmezse kapanır?

184 gün sonunda tekrar TL yüklenmezse hattınız pasif dönem olarak adlandırılan 92 günlük pasif sonunda iptal edilir.

Iptal olan hat nasıl açılır Türk Telekom?

Söz konusu hattınızı adınıza yeniden tahsis ettirip kullanabilmeniz için, hattın kapatılmasını takip eden 24 ay içerisinde bir TT Mobil İletişim Merkezine (AİM) giderek yeni bir abonelik sözleşmesi imzalamanız ve abonelik ile ilgili belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir.

Hattı kullanmayınca kapanır mı?

Tekrar arama yapabilmek için yükleme yapmanız gerekmektedir. Pasif sürenin bitimine kadar hattınıza yükleme yapmamanız halinde ise, hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir.

Turkcell hat iptal olmaması için kaç TL?

Hattınızı kullanmaya devam etmek için Hazır Kart'ınızı aldıktan sonra ilk 185 gün içerisinde 10 TL ve üstü miktarda TL yüklemeniz, paket ya da Kredi Transfer almanız gerekir. İlk 185 gün içerisinde bu işlemlerden birinin yapılmaması durumunda, hattınız aramaya, mesaj göndermeye ve diğer hizmetlere kapanır.