MNG Kargo iade Kargom Nerede?

İçindekiler:

  1. MNG Kargo iade Kargom Nerede?
  2. Kargolar evden iade alıyor mu?
  3. MNG Kargo iadeleri kaca kadar aliyor?
  4. MNG kargo kurye çağırma nasıl yapılır?
  5. Geri dönen kargo alınmazsa ne olur?

MNG Kargo iade Kargom Nerede?

Kargonuzun gönderici / alıcı bilgilerini belirterek 0850 222 06 06 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden gönderi numaranızı öğrenebilirsiniz.

Kargolar evden iade alıyor mu?

Çoğu kargo firması evden kargo alma hizmetleri vermektedir. Örneğin Yurtiçi ve Aras Kargo, bu hizmeti veren en bilindik kargo firmaları arasında yer alıyor. ... Çoğu kargo firması, web siteleri üzerinden de adrese kurye çağırma hizmeti vermektedir.

MNG Kargo iadeleri kaca kadar aliyor?

MNG kargo Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır. MNG kargo şubeleri hafta içi 08.30 ile 18.00 arası mesai yapılmaktadır. Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında Pazar ise tüm şubeler kapalıdır. MNG KARGO RESMİ TATİL VE BAYRAMLARDA ÇALIŞIYOR?

MNG kargo kurye çağırma nasıl yapılır?

Adresten alım hizmetimiz kapsamında web sitemiz ya da mobil uygulamamız üzerinden kurye çağır formunu doldurabilir veya 0850 222 06 06 numaralı çağrı merkezimizi arayarak kurye çağırma talebinde bulunabilirsiniz.

Geri dönen kargo alınmazsa ne olur?

Böyle durumlarda kargoyu yollayan kişi kargo eline ulaştığında hem alıcı ödemeli yolladığı kargonun gönderim ücretini hem de iade edilmiş olan kargolarda kargo ücretini gönderen ödediğinden iade kargo ücretini ödemek durumunda kalır. ...