96.04 02 NACE kodu nedir?

İçindekiler:

  1. 96.04 02 NACE kodu nedir?
  2. 4 lü NACE kodu ne demek?
  3. Apartman yönetimi NACE kodu nedir?
  4. NAYS kodu nedir?
  5. NACE kodu kaç tane?
  6. 68.32 02 NACE kodu nedir?

96.04 02 NACE kodu nedir?

SATSO Ticaret Portalı - Nace Kod : 96.04.02-Kaplıca, ılıca, içmeler, spa merkezleri, vb. yerlerin faaliyetleri (konaklama hizmetleri hariç) kategorisi altındaki firmalar.

4 lü NACE kodu ne demek?

NACE Kodu, Avrupa Birliği'nde tüm ticari işlemlerde kullanılması zorunlu olan ekonomik faaliyet kodlarıdır. AB ülkelerinde faaliyet gösteren her işyerine, hiyerarşik yapıda 4 veya 6 seviyeden oluşan bir NACE ekonomik faaliyet kodu verilir.

Apartman yönetimi NACE kodu nedir?

Nace Kodu: 68.32.04 Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan apartman yöneticiliği / R YAPI SANATLARI VE YAPI MALZEMELERİ R.14 Gayrimenkul yönetim faaliyetleri.

NAYS kodu nedir?

Avrupa Birliği'nde Ekonomik Faaliyetlerin İstatistiki Sınıflaması anlamına gelen NACE kodu, iş yerlerinin çalıştıkları alanlara göre tehlike sınıflarını belirleyen sistemin oluşturduğu altı haneli bir koddur. ... Bir başka deyişle; NACE kodu iş yerinizin tehlike derecesini gösterir.

NACE kodu kaç tane?

Bu rakamların anlamını şu şekilde özetleyebiliriz; altı haneli NACE kodunuzda yer alan ilk iki rakam genel faaliyet sınıflandırmasını, son dört rakam ise alt faaliyet sınıflandırmasını belirtiyor.

68.32 02 NACE kodu nedir?

68.32.02 Nace Kodu; Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi)