GNÇ Şifre Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. GNÇ Şifre Nasıl Alınır?
  2. GNÇ ye nasil kayit olunur?
  3. GNÇ şifre nasıl değiştirilir?
  4. GNÇ ye nasıl giriş yapılır?
  5. Turkcell Cep hesabım Şifre Nasıl Alınır?
  6. Genç Turkcell nasıl olunur?
  7. Gnç ye kayıt olmak ücretli mi?
  8. GNC olmak için kaç yaşında olmak lazım?
  9. Turkcell Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?
  10. Turkcell GNC nasıl kullanılır?
  11. Hat almak icin kac yasinda olmak lazim?
  12. Genç tarife nasıl olunur?
  13. GNÇ Catlat ücretli mi?
  14. Genç Turkcell olmak için kaç yaşında olmak lazım?

GNÇ Şifre Nasıl Alınır?

Cep telefonu numaranız Turkcell ise SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell dışındaki diğer operatörler için, SIFRE yazıp "05"ye ​kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

GNÇ ye nasil kayit olunur?

GNÇ'li olmak işte böyle bir şey : ) "Bana uygun paketlerle kaliteli internetin, konuşmanın, yazışmanın, TV'nin, müziğin tadını çıkarmalıyım" diyorsan, sürpriz hediyeler en sevdiğim diyorsan, e bi' de 26 yaşını henüz geçmemişsen, sen de bizdensin, GNÇ'lisin.

GNÇ şifre nasıl değiştirilir?

Şifremi nasıl değiştirebilirim? Şifrenizi değiştirmek için siteye giriş yaptıktan sonra, "Hesabım” bölümündeki "Üyelik Bilgilerim" sekmesini kullanarak yeni şifre oluşturabilirsiniz.

GNÇ ye nasıl giriş yapılır?

Uygulama mağazalarından GNÇ uygulamasını edindikten ve uygulamayı çalıştırdıktan sonra sizi aşağıdaki resimdeki ekran karşılar.
  1. Bu ekrandan sonra giriş yapma ekranı sizleri karşılayacaktır.
  2. Sağ tarafta bulunan giriş yap butonuna basıyoruz.
Daha fazla öğe...•BE

Turkcell Cep hesabım Şifre Nasıl Alınır?

Turkcell Şifrenizi "sifre" yazıp 2222'ye veya 2200'a göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. Turkcell Şifreniz SMS ile tarafınıza gönderilecektir.

Genç Turkcell nasıl olunur?

Genç Turkcelli olma şartı öncelikle 25 yaş ve altı kişilerin yaralandığı bir platformdur. Eğer 25 yaşından büyük iseniz ve sizin 25 yaş altında bir çocuğunuz var ise genç Turkcelli olabilirisiniz. 25 yaş altı bir çocuğunuz ya da herhangi bir tanıdığınız var ise onun üzerinden genç Turkcelli olma şansınız bulunmaktadır.

Gnç ye kayıt olmak ücretli mi?

GNÇ Çatlat Başvuru SMS'i Ücretli Mi Turkcell GNÇ çatlat internet kampanyasına katılım ücretsizdir. Anacak Yumurtayı çatlatan herkese 1 saatlik internet hediye verilmektedir. Gelen SMS 1 tl karşılığından onay verilirse 24 saat geçerli 1 GB bedava internet kazanırsın.

GNC olmak için kaç yaşında olmak lazım?

SANA ÖZEL PAKETLER, FIRSATLAR VE Bİ' DOLU GÜZELLİK GNÇ UYGULAMASINDA! 26 YAŞ ALTINDAYSAN HEMEN KİMLİK BİLGİLERİNİ DOLDUR, GNÇ'DEN YARARLANMAYA BAŞLA!

Turkcell Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?

Dijital Operatör Uygulaması - Ayarlarım Menüden "Parola Değiştirme" bölümüne tıklayın. Eski parolanızı ve belirlediğiniz yeni parolanızı girerek istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Ayrıca eski parolanızı 2222'ye kısa mesaj göndererek yenisi ile değiştirebilirsiniz.

Turkcell GNC nasıl kullanılır?

Kampanya kapsamında GNÇ uygulaması içinde Turkcell telefon numaraları ve şifreleriyle giriş yapan Turkcell aboneleri uygulama içinde “Çatlat” adlı bölüme girerek kampanyadan faydalanabilecekleri haftanın 2 gününü belirleyecek ve kendilerine bildirilen hediye ve fırsatlardan yararlanma hakkı alabilecekleri günlerde ...

Hat almak icin kac yasinda olmak lazim?

Adınıza bir adet Turkcell hattı aldıysanız ve ikinci bir hat istiyorsanız yine aynı adımları izlemeniz gerekir. Bu işlemle birlikte 18 yaşında bile olmasanız hattın yasal sahibi siz olursunuz. Faturasız bir hat alıp faturalıya çevirmek isterseniz yine veli izni gerekli olacaktır.

Genç tarife nasıl olunur?

26 yaşın altında iseniz gnctrkcll'e kayıt olabilirsiniz. Üyelik için GNC boşluk TC kimlik numaranızı yazıp 2222'ye ücretsiz gönderebilirsiniz.

GNÇ Catlat ücretli mi?

GNÇ Çatlat Başvuru SMS'i Ücretli Mi Turkcell GNÇ çatlat internet kampanyasına katılım ücretsizdir. Anacak Yumurtayı çatlatan herkese 1 saatlik internet hediye verilmektedir. Gelen SMS 1 tl karşılığından onay verilirse 24 saat geçerli 1 GB bedava internet kazanırsın.

Genç Turkcell olmak için kaç yaşında olmak lazım?

SANA ÖZEL PAKETLER, FIRSATLAR VE Bİ' DOLU GÜZELLİK GNÇ UYGULAMASINDA! 26 YAŞ ALTINDAYSAN HEMEN KİMLİK BİLGİLERİNİ DOLDUR, GNÇ'DEN YARARLANMAYA BAŞLA! BİLGİLERİNİ GÜNCELLE, DIŞARIDA KALMA!