Trendyol iptal ücreti kaç günde yatar?

İçindekiler:

  1. Trendyol iptal ücreti kaç günde yatar?
  2. Trendyol iptal edilen siparişin parası ne zaman yatar?
  3. Trendyol sipariş iptalinde para ne zaman gelir?
  4. Trendyol siparişimi iptal edersem para ne zaman iade edilir?
  5. Trendyol müşteri temsilcisine nasil ulasabilirim?

Trendyol iptal ücreti kaç günde yatar?

Para iadesi ise 2 ile 10 gün arasında hesaba aktarılır. Eğer ürün taksitle alınmışsa ücretin tamamı bankaya Trendyol tarafından ödenir. Ancak banka o ücreti taksit taksit karta yatırır.

Trendyol iptal edilen siparişin parası ne zaman yatar?

İade edilen ürün inceleme aşamasından geçecektir. Para iadesi ise 2 ile 10 gün arasında hesaba aktarılır. Eğer ürün taksitle alınmışsa ücretin tamamı bankaya Trendyol tarafından ödenir. Ancak banka o ücreti taksit taksit karta yatırır.

Trendyol sipariş iptalinde para ne zaman gelir?

Trendyol sipariş iptali para iadesi ne zaman? İade edilen ürün inceleme aşamasından geçecektir. Para iadesi ise 2 ile 10 gün arasında hesaba aktarılır.

Trendyol siparişimi iptal edersem para ne zaman iade edilir?

Trendyol sipariş iptali para iadesi ne zaman? İade edilen ürün inceleme aşamasından geçecektir. Para iadesi ise 2 ile 10 gün arasında hesaba aktarılır. Eğer ürün taksitle alınmışsa ücretin tamamı bankaya Trendyol tarafından ödenir.

Trendyol müşteri temsilcisine nasil ulasabilirim?

Trendyol çağrı merkezi çalışma saatleri Trendyol müşteri hizmetleri çalışma saatleri merak ediliyor. Trendyol müşteri hizmetlerine 02 numarasından hafta içi ve hafta sonu 08:30-24:00 saatleri arasında ulaşılabiliyor.