Kredi kartı tahsilatı ne demek?

İçindekiler:

  1. Kredi kartı tahsilatı ne demek?
  2. KK tahsilat nedir?
  3. Online kredi kartı ödemesi nedir?
  4. Hesaplar arası virman ücretli mi?
  5. Ziraat Bankası Kurumsal Tahsilat Hesabı nedir?

Kredi kartı tahsilatı ne demek?

E-tahsilat, kredi kartı ile tahsilat sistemi, hem işletmelerin hem de kurumların kullanabildiği, farklı iş süreçlerine özel olarak geliştirilebilen, bayilerden, alt bayilerden, kurumsal müşterilerden ve tüketicilerden online kredi kartı tahsilatı yapılabilmesini sağlayan sistemlerdir.

KK tahsilat nedir?

Kredi kartı fişi ile girişi yapılan tutar tahsil edildikten sonra ticari hesaba aktarıldığından bu işlemin bir kerede yapılması gerekir. ... Bu amaçla KK hesap kartı içerisine "Tahsilat Hesabı " seçeneği eklenerek KK tahsilatı sonucunda tutarın aktarılacağı ticari hesap belirlenmektedir.

Online kredi kartı ödemesi nedir?

E-Tahsilat ya da diğer adıyla Online Tahsilat, firmanın müşterilerinden, bayilerinden ya da alt bayilerinden alacaklarını kredi kartı, sanal kredi kartı ya da banka kartı gibi ödeme araçları kullanılarak tahsil etmesini sağlayan çevrimiçi ödeme alma yöntemidir.

Hesaplar arası virman ücretli mi?

Bir hesap sahibinin aynı bankanın farklı şubelerinde bulunan vadesiz hesapları arasında veya farklı bankalarda bulunan vadesiz hesapları arasında virman işlemi yoluyla para transferi yapılamaz. Bankalar çoğunlukla Havale ve EFT işlemlerinden çeşitli oranlarda ücret alırken, virman işlemi ücretsizdir.

Ziraat Bankası Kurumsal Tahsilat Hesabı nedir?

Ziraat Bankası'ndan Özel Kurumsal Tahsilat Sistemi tahsiline, tahsilat bilgilerinin Banka tarafından kuruma gönderilmesine olanak sağlayan hızlı ve kolay bir nakit yönetimi hizmetidir.