Hepsiburada kargo kodu nerede?

İçindekiler:

  1. Hepsiburada kargo kodu nerede?
  2. Hepsiburada hafta sonu çalışıyor mu?
  3. Hepsijet kargo kaç günde gelir?
  4. Hepsiburada iade kargo kodu nasıl alınır?
  5. Hepsiburada com hangi kargo?
  6. Hepsiburada Cumartesi Pazar çalışıyor mu?
  7. Hepsiburada efsane teslimat kaç günde gelir?
  8. Hepsijet kargo nasıl olunur?
  9. Hepsijet hangi firma?

Hepsiburada kargo kodu nerede?

Kargo gönderi koduma nasıl ulaşabilirim? Kargo gönderi kodunuz Hepsiburada'ya kayıtlı olduğunuz e-posta adresinize gönderilir. Hepsiburada üzerinden, "Hesabım > Siparişlerim" sayfasından kargo gönderi kodunuza ulaşabilirsiniz.

Hepsiburada hafta sonu çalışıyor mu?

Firma pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günlerinde sabah 09.00 ile akşam 23.00 saatleri arasında kargo teslimatı yapabilmektedir. Cumartesi günü hizmet vermeye devam eder.

Hepsijet kargo kaç günde gelir?

Başvurularınız tarafımıza ulaştıktan sonra 2-3 iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılmaktadır.

Hepsiburada iade kargo kodu nasıl alınır?

Kargo gönderi kodunuz Hepsiburada'ya kayıtlı olduğunuz e-posta adresinize gönderilir. Hepsiburada üzerinden, "Hesabım > Siparişlerim" sayfasından kargo gönderi kodunuza ulaşabilirsiniz.

Hepsiburada com hangi kargo?

Hepsiburada'nın kendi kargo hizmeti dışında diğer kargo anlaşmaları şu şekilde; PTT. Aras Kargo. Yurtiçi Kargo.

Hepsiburada Cumartesi Pazar çalışıyor mu?

Firma pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günlerinde sabah 09.00 ile akşam 23.00 saatleri arasında kargo teslimatı yapabilmektedir. Cumartesi günü hizmet vermeye devam eder.

Hepsiburada efsane teslimat kaç günde gelir?

Satıcısı Hepsiburada olan ürünlerde 17.00'ye kadar, diğer satıcılarımızdan ise 12.00'ye kadar verilen siparişler 1-2 iş günü içinde teslim edilir.

Hepsijet kargo nasıl olunur?

Hepsijet web sitesine giriş yapabilir ve başvurabilirsiniz. Başvuru sonuçları olumlu ise taşımayı Hepsijet adına gerçekleştirebilirsiniz. Hepsijet kurumsal standartlarına göre üniforma giymek zorunludur. 2010 ve üzeri minimum taşıma hacmine sahip, minivan veya benzeri araçlara sahip bir araca sahip olmalısınız.

Hepsijet hangi firma?

Hepsijet; e-ticaret dağıtım sektöründe güvenli, hızlı ve kaliteli bir dağıtım ağı oluşturmayı hedefleyen, e-ticaretin Türkiye'de gelişmesini hızlandırmak amacı ile yola çıkmış Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitesi Hepsiburada.com'un iştirakidir.