Hop promosyon nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Hop promosyon nasıl kullanılır?
  2. Deercase kupon kodu nereye yazılır?
  3. Google Ads promosyon kodu nereye girilir?
  4. Hopi para nerelerde geçerli?
  5. 50 Paracık kaç TL?
  6. Deercase kaç günde geliyor?
  7. Deercase kimin markası?

Hop promosyon nasıl kullanılır?

HOP! Scooter'da ilk sürüşünüzde 10 TL indirim kazanmak için üye olurken “Fatih-88868” davet kodunu girebilirsiniz. Eğer YENİ ÜYE OLMANIZA RAĞMEN bu kod çalışmıyorsa bize Facebook ya da Instagram üzerinden mesaj atarsanız size yeni bir kod gönderebiliriz. DAHA ÖNCE KULLANDIYSANIZ BU İNDİRİMDEN FAYDALANAMAZSINIZ.

Deercase kupon kodu nereye yazılır?

Promosyon kodu deercase.com sitesinde sepet sayfasındaki ilgili alana yazılarak uygulanır.

Google Ads promosyon kodu nereye girilir?

Promosyon kodu nereye girilmelidir Google Ads hesabınızda oturum açın. tıklayıp ardından "Faturalandırma" altında yer alan Promosyonlar'ı seçin. Mavi artı düğmesini tıklayın. Promosyon kodunu girin.

Hopi para nerelerde geçerli?

Hopi'yi, hem Hopi'ye üye markaların mağazalarında, hem de e-ticaret sitelerinde yapacağın alışverişlerinde kullanabilirsin. Hopi ile yaptığın alışverişlerden Paracık kazanır ve kazandığın Paracıkları Hopi'ye üye markaların tekliflerinde kat kat değerli harcayabilirsin.

50 Paracık kaç TL?

Hopi'nin bir diğer avantajı ise, anlaşmalı mağazalarda Hopi paralarınızın katlanarak harcanabilmesi diyebiliriz, yani 50 paracık sahibiyseniz, paracıklarınızın 3 katı daha değerli olduğu bir mağazada 150 TL'lik bir ayakkabıyı 50 paracık ile satın alabilirsiniz.

Deercase kaç günde geliyor?

Siparişiniz, ödemenizin onaylanmasından sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Yurtiçi Kargo/by Express Kargo'ya teslim edilecektir.

Deercase kimin markası?

Cengiz AKIN - Co-Founder - Deercase | LinkedIn.