Bir market ne kadara açılır?

İçindekiler:

  1. Bir market ne kadara açılır?
  2. Cafe açmak için ne kadar para gerekir?
  3. Tekel bayi ruhsatı kaç lira 2021?
  4. Ekomini kime ait?

Bir market ne kadara açılır?

Market açmak bulunduğunuz lokasyon ve işinizin boyutuna göre ortalama 70 Bin TL ile 250 Bin TL arasında değişiklik gösterir. Bu rakam tamamen mini market açmak isteyenler için oluşturulmuştur. Açacağınız marketin büyüklüğüne göre sermayenin üst limiti yoktur. Sermayeni alt limiti ise daha da düşebilir.

Cafe açmak için ne kadar para gerekir?

Ortalama bir butik kafe açma maliyeti belgeler ve demirbaş malzemeler ile birlikte 2020 yılı için 60.000-65.000 lira gibi bir maliyete ulaşırken, nargile kafe ve internet kafe gibi özel konseptlerde, bütçenizin 100.000 lira ve üstüne çıkması konseptlerinizin tam anlamıyla yansıtılmasına yardımcı olabilirken, ...

Tekel bayi ruhsatı kaç lira 2021?

Tebliğle tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satış belgelerinin 2021 yılı bedelleri belirlendi. Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli lira olacak.

Ekomini kime ait?

Efes Pazarlama Dağıtım ve Ticaret tarafından kurulan ve hızlı tüketim malları sektöründe “faaliyet gösteren 'Ekomini' adlı market zinciri şubeye ulaştı. Yurt çapında yaygınlaştırılması hedeflenen zincir, franchise yapısı ile faaliyet gösteriyor.