Kargo siparişiniz hazırlanıyor ne demek?

İçindekiler:

  1. Kargo siparişiniz hazırlanıyor ne demek?
  2. BKM siparişiniz hazırlanıyor ne demek?
  3. MNG Kargo hazirlaniyor ne demek?
  4. BKM sipariş kaç günde gelir?
  5. Kargoda 3 iş günü ne demek?

Kargo siparişiniz hazırlanıyor ne demek?

Sitemize üyelik girişi yaptıktan sonra sol menüde göreceğiniz "Sipariş İşlemlerim" bölümünde listelenen ürünlerde Sipariş Durumu alanında bulunan "Kargo Hazırlanıyor" yazısı, ürünün henüz kargoya verilmediğini, kargoya verileceği günü yada kargo firması tarafından alınması bekleniyor anlamına gelmektedir.

BKM siparişiniz hazırlanıyor ne demek?

Sipariş Hazırlanıyor Ne Demek? Siparişinizi oluşturduktan sonra siparişinizdeki ürünlerin kontrolü, elimizde mevcut olup olmadığı ile ilgili kontroller yapılmaktadır. Kontrol tamamlandıktan sonra ürünlerinizin hepsi elimizde mevcutsa ilgili ürünler raflardan toplanıp siparişinize eklenmektedir.

MNG Kargo hazirlaniyor ne demek?

KARGO HAZIRLANIYOR NE DEMEK? Sitemize üyelik girişi yaptıktan sonra “Sipariş İşlemlerim” bölümünde listelenen siparişinizde “İşleniyor” yazısı, ürünlerin henüz kargoya verilmediğini, kargoya verileceği günü yada kargo firması tarafından alınması bekleniyor anlamına gelmektedir.

BKM sipariş kaç günde gelir?

Teslimat Koşulları Siparişleriniz, banka onayı alındıktan veya sipariş onaylandıktan sonra, stoklarımızda mevcut ise en geç 3 iş günü içerisinde gönderimi sağlanacaktır. Mevcut değil ise ortak çalıştığımız tedarikçi firma veya yayınevlerinden temin edilip gönderim sağlanacaktır. Teslimat adresinin B.K.M.

Kargoda 3 iş günü ne demek?

Alışveriş esnasında belirtilen “1-3 iş günü” gibi ibareler, kargo firmasının ürünü teslim etme süreleri olup, bizim kargoya verdiğimiz günden itibaren geçerli olan tahmini ortalama teslim sürelerdir.