A101 hediye çeki kaç TL?

İçindekiler:

  1. A101 hediye çeki kaç TL?
  2. A101 sanal hediye kodu nasıl kullanılır?
  3. BİM hediye kartı nasıl kullanılıyor?
  4. BİM yardım kartı nasıl kullanılır?

A101 hediye çeki kaç TL?

Bireyler karta yüklenen bakiyelerini istediği her an A101 marketlerinde kullanabiliyor. - 150 TL gibi limitleri olan hediye çekleri, kişilerin tercihine göre seçilebiliyor.

A101 sanal hediye kodu nasıl kullanılır?

Bütün A101 marketlerinde geçerli olan Sanal Kart temin edildiğinde, kartın hediye edileceği vatandaşın telefon numarasına kısa mesaj ile kart numarası ve pin kodu iletiliyor. Sanal kartlar bu numara ve pin kodu ile 2 yıl boyunca kullanılabilmektedir.

BİM hediye kartı nasıl kullanılıyor?

Hediye Kartı Kullanım Şekli BİM Hediye Kartı yüklenebilir bakiyeli olup tüm mağazalarımızda geçerlidir. Yüklenebilir bakiyeli kartlara en az 100 TL olmak üzere istenilen miktarda yükleme yapılabilir. Kartlar, bakiyesi bitene kadar birden fazla kullanıma açıktır. Kart bakiyesi nakde çevrilmez.

BİM yardım kartı nasıl kullanılır?

İstediğiniz limit kadar ücretini ödediğiniz zaman yardım kartınızı satın alabilirsiniz. Satın aldığınız kartınızı 81 ilinde BİM marketleri şubelerinde gıda ve temizlik malzemeleri olarak kullanabilirsiniz. BİM kartınızın limitini kartı almış olduğunuz yıl sonuna kadar bitirmeniz gerekmektedir.