YouTube'da ses nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. YouTube'da ses nasıl kapatılır?
  2. Telefonun sesi çıkmıyor nasıl açılır?
  3. YouTube'da mikrofon nasıl açılır?
  4. Telefon sesi neden gelmez?
  5. Telefonun ahize kısmı nasıl temizlenir?
  6. Telefon hoparlör temizleme ne kadar?
  7. Mikrofon nereden açılır?

YouTube'da ses nasıl kapatılır?

8. Ses açma-kapama; Video oynatıcısındayken klavyenizin yukarı yön tuşuna basarsanız sesi açarsınız, aynı şekilde aşağı yön tuşuna basarsanız da sesi kısarsınız. "M" tuşu ise tamamen sesi kapatır.

Telefonun sesi çıkmıyor nasıl açılır?

Telefonunuzdaki ses açma düğmesine basın. Bu düğme genellikle telefonun sol tarafında yer alır....Hala ses gelmiyorsa, medya sesinin açık olup olmadığına bakın.
  1. Ayarlar bölümüne gidin.
  2. Ses ve Titreşim bölümüne tıklayın.
  3. Ses bölümüne tıklayın.
  4. Sesi arttırmak için Medya sürgüsünü sağa hareket ettirin.

YouTube'da mikrofon nasıl açılır?

YouTube video arama daha kolay hale geliyor Bunu denemek için, telefonunuzdaki YouTube uygulamasında arama sayfasını açın, ardından sağ üstteki mikrofon simgesine dokunun.

Telefon sesi neden gelmez?

Akıllı telefonunuzun hoparlöründen ses gelmiyorsa sorun büyük ihtimalle hoparlör soketi kaynaklıdır. Hoparlör soketinizin bulunduğu küçük alan, kullanıma bağlı olarak toz veya kirle dolmuş olabilir.

Telefonun ahize kısmı nasıl temizlenir?

Bir kuru sulu boya fırçası yardımı ile narin hareketlerle tek yöne doğru mikrofon, hoparlör veya ahizeyi süpürün. Birkaç kez tekrarlayın. Çift taraflı bant kullanarak mikrofon, hoparlör veya ahizeyi temizleyebilirsiniz. Bandı mikrofon, hoparlör ve ahize yerlerine biraz bastırarak temizleyebilirsiniz.

Telefon hoparlör temizleme ne kadar?

Telefon hoparlör temizleme Telefonlarda hoparlör temizliği yapmak oldukça kolay bir işlemdir. Yaklaşık 5 dakikada temizleyebilirsiniz.

Mikrofon nereden açılır?

Mikrofonunuzun PC'nize bağlı olduğundan emin olun. Ses Sistemi >Ayarlar > Başlat'>seçin. Ses ayarlarında Giriş > Giriş cihazınızı seçin kısmına gidip kullanmak istediğiniz mikrofon veya kayıt cihazını seçin.